Εκκενώσεις Βόθρων Άγιος Δημήτριος

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Εκκενώσεις Βόθρων Άγιος Δημήτριος σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Η επιχείρηση μας ειδικεύεται σε εργασίες  μεταφοράς λυμάτων στον Άγιο Ιωάννη αλλά και σε όλα την περιοχής της Αττικής. Χρησιμοποιώντας τον τεχνολογικά αναβαθμισμένο εξοπλισμό μας συλλέγουμε κάθε είδους λύματα (οικιακά, αστικά και βιομηχανικά)

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Άγιος Δημήτριος

Η εταιρία alpha παρέχει υπηρεσίες ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Γνωρίζουμε το πρόβλημα που προκαλείται όταν βουλώνει ένα βόθρος ή υπερχειλίζει αλλά και τις σοβαρές συνέπειες πάνω στην υγεία του ανθρώπου αλλά και το περιβάλλον. Είμαστε η καταλληλότερη εταιρία για να αντιμετωπίσουμε τέτοιους είδους καταστάσεις αφού διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία εδώ και δέκα χρόνια συνεχίζοντας διαρκώς την προσπάθεια μας για βελτίωση. 

Εκκενώσεις Βόθρων

Η διαδικασία εκκένωσης του βόθρου γίνεται με τη βοήθεια βυτιοφόρων μικρού ή μεγάλου μεγέθους τελευταίας τεχνολογίας

Λάσπη Βενζινάδικων

Τα απόβλητα που προκύπτουν από την λειτουργία πρατηρίων υγρών καυσίμων πρέπει να διαχειρίζονται σύμφωνα με τους κανόνες του κράτους.

Ο δήμος του Αγίου Ιωάννη Ρέντη αποσπάσθηκε από τον δήμο Αθηναίων ως κοινότητα το 1925. Είκοσι χρόνια μετά, το 1946, ανακηρύχθηκε σε ομώνυμο Δήμο. Το όνομά του οφείλεται στην ομώνυμη εκκλησία στην κεντρική πλατεία της πόλης που ανήκε κτητορικά στην οικογένεια των Ρέντη. Η οικογένεια αυτή φέρεται από τον 14ο αιώνα όταν ο νοτάριος Δημήτριος Ρέντης εγκαταστάθηκε στην Αθήνα όπου και βοήθησε τους Καταλανούς κατά του Νέριο Ατζαγιόλι. Για τη βοήθειά του εκείνη έλαβε ως ανταμοιβή μεγάλη έκταση κτημάτων στη σημερινή περιοχή που πήρε το όνομα Ρέντης

Εκκενώσεις Βόθρων Άγιος Δημήτριος

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.