Εκκενώσεις Βόθρων Άγιος Ιωάννης

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Εκκενώσεις Βόθρων Άγιος Ιωάννης σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Η επιχείρηση μας ειδικεύεται σε εργασίες  μεταφοράς λυμάτων στον Άγιο Ιωάννη αλλά και σε όλα την περιοχής της Αττικής. Χρησιμοποιώντας τον τεχνολογικά αναβαθμισμένο εξοπλισμό μας συλλέγουμε κάθε είδους λύματα (οικιακά, αστικά και βιομηχανικά).

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Άγιος Ιωάννης

Η εταιρία alpha παρέχει υπηρεσίες ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ εξυπηρετώντας όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Με δυναμική παρουσία στο χώρο της διαχείρισης θεμάτων πάνω σε λύματα και ύδατα για πάνω από 10 χρόνια αντλούμε και μεταφέρουμε απόβλητα και ύδατα από σχολεία, εργοστάσια, νοσοκομεία, εργοστάσια, πλοία, πρατήρια υγρών καυσίμων κ.α. Έχουμε στην κατοχή μας υπερσύγχρονο στόλο βυτιοφόρων οχημάτων και ειδικών εργαλείων που μας επιτρέπουν να πραγματοποιούμε τις εργασίες μας  

Εκκενώσεις Βόθρων

Η εταιρία ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  αναλαμβάνει  με άψογο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα υπηρεσίες εκκένωσης βόθρων από ακάθαρτα ύδατα, λύματα και στερεά κατάλοιπα.

Λάσπη Βενζινάδικων

Η εταιρία ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της άντλησης και μεταφοράς λυμάτων λειτουργώντας με απόλυτο επαγγελματισμό.

Ο δήμος του Αγίου Ιωάννη Ρέντη αποσπάσθηκε από τον δήμο Αθηναίων ως κοινότητα το 1925. Είκοσι χρόνια μετά, το 1946, ανακηρύχθηκε σε ομώνυμο Δήμο. Το όνομά του οφείλεται στην ομώνυμη εκκλησία στην κεντρική πλατεία της πόλης που ανήκε κτητορικά στην οικογένεια των Ρέντη. Η οικογένεια αυτή φέρεται από τον 14ο αιώνα όταν ο νοτάριος Δημήτριος Ρέντης εγκαταστάθηκε στην Αθήνα όπου και βοήθησε τους Καταλανούς κατά του Νέριο Ατζαγιόλι. Για τη βοήθειά του εκείνη έλαβε ως ανταμοιβή μεγάλη έκταση κτημάτων στη σημερινή περιοχή που πήρε το όνομα Ρέντης.

Εκκενώσεις Βόθρων Άγιος Ιωάννης

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.