Εκκενώσεις Βόθρων Άγιος Στέφανος

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Άγιος Στέφανος σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Η εταιρεία ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ  διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε να πραγματοποιήσει αντλήσεις υδάτων σε όλη την Αττική. Ένας χώρος μπορεί να πλημμυρίσει  ανά πάσα στιγμή εξαιτίας μιας έντονης βροχόπτωσης  η λόγω της κακής κατάστασης του αποχετευτικού δικτύου.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Άγιος Στέφανος

Η εταιρία alpha παρέχει υπηρεσίες ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ-ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Συγκαταλεγόμαστε πλέον στις πιο εξειδικευμένες εταιρίες πάνω στη διαχείριση λυμάτων και υδάτων με ασφάλεια και επαγγελματισμό.  Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε κάθε είδους χώρο (νοσοκομεία, πλοία, υπόγεια, εργοστάσια ,οικίες κλπ) που διαθέτουν βόθρο ή αντιμετωπίζουν πρόβλημα με καθαρά ή ακάθαρτα ύδατα.Εναρμονιζόμαστε πλήρως με τις τεχνολογικές εξελίξεις για αυτό και διαθέτουμε έναν αναβαθμισμένο στόλο βυτιοφόρων οχημάτων και εργαλείων που διευκολύνουν τη δουλειά μας. 

Εκκενώσεις Βόθρων

Πραγματοποιούμε εργασίες εκκένωσης βόθρων στον Άγιο Στέφανο αλλά και σε όλη την Αθήνα.

Λάσπη Βενζινάδικων

Υπολείμματα γυαλιστικών κεριών και άλλου είδους υγρά απόβλητα πρέπει να διαχειρίζονται σύμφωνα με τους νόμους τους κράτους

Ο Άγιος Στέφανος (παλαιότερα γνωστός ως Νέο Μπογιάτι) είναι έδρα του Δήμου Διονύσου της Βόρειας Αττικής, τον οποίο συναποτελούν το Κρυονέρι, η Ροδόπολη, η Σταμάτα, ο Διόνυσος και η Δροσιά. Ο οικισμός έχει πληθυσμό 9.892 κατοίκους, σύμφωνα με την Απογραφή του 2011, καταλαμβάνει έκταση 8,1 τ.χμ. και βρίσκεται κτισμένος σε υψόμετρο 380 μ. Είναι μέρος του πολεοδομικού συγκροτήματος Αθηνών, απέχει από την Κηφισιά 10 χιλιόμετρα, από το Καπανδρίτι 5 χιλιόμετρα και από τον Μαραθώνα 8 χιλιόμετρα.Η Δημοτική Κοινότητα Αγίου Στεφάνου περιλαμβάνει τον οικισμό Πευκόφυτο, με πληθυσμό 123 μόνιμους κατοίκους. Ο συνολικός πληθυσμός της δημοτικής ενότητας ανέρχεται σε 10.015 κατοίκους.Τον Μάιο του 1924, μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή και την ανταλλαγή πληθυσμών

Εκκενώσεις Βόθρων Άγιος Στέφανος

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.