Εκκενώσεις Βόθρων Άλιμος

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Άλιμος σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Η εταιρία ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΑΛΙΜΟΣ αναλαμβάνει με συνέπεια και υπευθυνότητα  τη μεταφορά αστικών και βιομηχανικών λυμάτων. Πραγματοποιούμε εξειδικευμένες εργασίες μεταφοράς λυμάτων και αποβλήτων σε εγκεκριμένες μονάδες επεξεργασίας τους ,λειτουργώντας με ευθύνη και συνέπεια.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Άλιμος

Η εταιρία alpha παρέχει υπηρεσίες ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΑΛΙΜΟΣ σε όλη την Αττική. Η εταιρία μας διαθέτει τον κατάλληλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και αναλαμβάνει εργασίες εκκενώσεων βόθρων και διαχείρισης λυμάτων και υδάτων με σκοπό την επαναφορά του δικτύου σας σε ομαλή λειτουργία. Το πεπειραμένο προσωπικό μας εργάζεται με μεράκι και επαγγελματισμό απέναντι στον πελάτη γνωρίζοντας την ευθύνη της δουλειάς του.Σημαντική είναι η συμβολή των υπερσύγχρονων βυτιοφόρων οχημάτων που διαθέτουμε.

Εκκενώσεις Βόθρων

Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό των ΕΚΚΕΝΩΣΕΩΝ ΒΟΘΡΩΝ ΑΛΙΜΟΣ έρχεται άμεσα στο χώρο σας να αδειάσει το βόθρο

Λάσπη Βενζινάδικων

Τα πρατήρια καυσίμων αλλά και τα πλυντήρια αυτοκινήτων λόγω της δραστηριότητας τους δημιουργούν λάσπη και ακαθαρσίες

Ο Άλιμος αρχικά καταλαμβανόταν από βοσκοτόπια, από τη δεκαετία του ’40 μέχρι το ’70, σημειώθηκε οικιστική ανάπτυξη, καθώς όλο και περισσότεροι Αθηναίοι έχτιζαν τα εξοχικά τους στην παραλία, ενώ αργότερα δημιουργήθηκαν και ορισμένες επιχειρήσεις, που βρίσκονται στα νότια της περιοχής, κοντά στις κεντρικές οδικές αρτηρίες. Ο Άλιμος συμπεριλαμβάνεται στους ακριβούς, με βάση τις εμπορικές τιμές, δήμους της Αθήνας. Οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων κυμαίνονται μεταξύ €1500/m² και €2850/m² . Η προνομιακή θέση του (δίπλα στη θάλασσα) και το επιφανές του όνομα, τον καθιστούν αγαπημένο προορισμό για αρκετούς Αθηναίους παραθεριστές καθ’όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ο Άλιμος διαθέτει οργανωμένες παραλίες σχεδόν σε όλο το μήκος της ακτογραμμής του. Συγκεκριμένα, οι ελεύθερες παραλίες του είναι η Πλαζ και τα Λουτρά Αλίμου, ενώ η κατά πολύ μεγαλύτερη οργανωμένη Ακτή του Ήλιου έχει είσοδο επί πληρωμή. Ωστόσο, οι δημότες με την επίδειξη της Κάρτας Δημότη εισέρχονται δωρεάν.

Εκκενώσεις Βόθρων Άλιμος

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.