Εκκενώσεις Βόθρων Άνοιξη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Άνοιξη σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Η συγκέντρωση οικιακών αστικών και βιομηχανικών λυμάτων ,αποτελεί απειλή για την υγεία του άνθρωπου αλλά και το περιβάλλον καθώς ενδέχεται να περιέχουν τοξικές ακόμα και ραδιενεργές ουσίες άκρως επικίνδυνες.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Άνοιξη

Η εταιρία alpha παρέχει υπηρεσίες ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΑΝΟΙΞΗ  σε όλη την Αττική. Εδώ και μια δεκαετία που βρισκόμαστε στο χώρο της διαχείρισης αποβλήτων και υδάτων σημειώνοντας αλματώδη επιτυχία από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας και συνεχίζουμε ακάθεκτη την ανοδική πορεία μας. Αναλαμβάνουμε να εκκενώσουμε το βόθρο σας ,να αντλήσουμε αλλά και να μεταφέρουμε με ασφάλεια λύματα και νερά σε ειδικούς χώρους άμεσα αποτελεσματικά.

Εκκενώσεις Βόθρων

Με γνώμονα την βέλτιστη εξυπηρέτηση και την υπευθυνότητα απέναντι στο καταναλωτικό κοινό.

Λάσπη Βενζινάδικων

Τα πρατήρια υγρών καυσίμων παράγουν μεγάλες ποσότητες αποβλήτων και λάσπης που καθιστούν το περιβάλλον ανθυγιεινό.

Η Άνοιξη (παλαιότερα γνωστή ως Μπογιάτι) είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Διονύσου στην Περιφερειακή ενότητα Ανατολικής Αττικής, μαζί με τον Άγιο Στέφανο, τη Δροσιά, το Διόνυσο, το Κρυονέρι, τη Ροδόπολη και τη Σταμάτα. Ανήκει στο πολεοδομικό συγκρότημα Αθηνών και έχει πληθυσμό 5.397 άτομα, έκταση 4,582 τ.χμ. και υψόμετρο 370 μ.

Εκκενώσεις Βόθρων Άνοιξη

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.