Εκκενώσεις Βόθρων Άνω Λιόσια

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Άνω Λιόσια σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Πολλές φορές εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων ή διαρροής στις σωληνώσεις των υδραυλικών εγκαταστάσεων ,  πλημμυρίζουν χώροι υπόγειοι και ημιυπόγειοι

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Άνω Λιόσια

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό των ΕΚΚΕΝΩΣΕΩΝ ΟΘΡΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ είναι διαρκώς στη διάθεση σας ,για να σας παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες εκκένωσης βόθρων. Αδειάζουμε το βόθρο σας από υγρά και στερεά απόβλητα με τη βοήθεια σύγχρονων αντλιών υψηλής απορροφητικής ικανότητας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

Εκκενώσεις Βόθρων

Η εταιρία alpha παρέχει υπηρεσίες ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ σε όλη την Αττική.

Λάσπη Βενζινάδικων

Δεν υπάρχει πιο κατάλληλη εταιρία από τη δική μας για να αναλάβει εργασίες συλλογής και μεταφοράς λάσπης.

Ο δήμος εκπροσωπείται στο ποδόσφαιρο από τις ομάδες ΑΠΟ Ακράτητος (Αγωνίζεται στο Δημοτικό στάδιο Ακράτητου), ΑΟ Ζωφριά, Εθνικός Πανοράματος (Αγωνίζεται στο Δημοτικό γήπεδο Πανοράματος) και Αστέρας Άνω Λιοσίων (Αγωνίζεται στο Δημοτικό γήπεδο Πανοράματος). Στη καλαθοσφαίριση ο δήμος εκπροσωπείται από τον Γ.Α.Σ. Εύνικο (πρώην ΔΑΣΑΛ) σε ανδρικό και γυναικείο επίπεδο και αγωνίζεται στο 3ο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ανω Λιοσίων χωρητικότητας 1.300 θέσεων. Στον δήμο βρίσκεται το κλειστό γυμναστήριο που φιλοξένησε την πάλη και το τζούντο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Ονομάζεται και “Σπίτι της Πάλης”. Έχει χωρητικότητα 9.300 θεατών. Σημειώνεται ότι το κλειστό είναι δίπλα στο γήπεδο του Ακράτητου.

Εκκενώσεις Βόθρων Άνω Λιόσια

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.