Εκκενώσεις Βόθρων Ίλιον

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων αθήνα σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Η μεταφορά λυμάτων είτε αστικών είτε οικιακών είτε βιομηχανικών είναι σημαντική υπόθεση και απαιτεί λεπτούς χειρισμούς και εμπειρία. Είμαστε η καταλληλότερη επιχείρηση καθώς βρισκόμαστε σε αυτό το χώρο εδώ και 70 χρόνια ,μεταφέροντας λύματα με βυτία τελευταίας τεχνολογίας. Οι μεταφορές γίνονται με ασφάλεια σε ειδικούς χώρους όπου και επεξεργάζονται δίχως να ρυπαίνεται ο υδροφόρος ορίζοντας και το περιβάλλον.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Ίλιον

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει να εκκενώσει το βόθρο σας με απόλυτη ασφάλεια και δίχως δυσάρεστες οσμές μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι άνθρωποι μας εργάζονται σκληρά και με απόλυτη προσήλωση στο στόχο τους, την πλήρη ικανοποίηση σας. Διαθέτουμε σύγχρονα βυτιοφόρα οχήματα διαφόρων μεγεθών έτσι ώστε να εξυπηρετούμε όλους του βόθρους, κάθε βάθους αποτελεσματικά.

Εκκενώσεις Βόθρων

Αναλαμβάνουμε εκκένωση, άδειασμα και καθαρισμό βόθρων σε όλη το Ίλιον. Έχουμε στη διάθεση μας εξοπλισμό κατάλληλο για τέτοιου είδους εργασίες που μας επιτρέπει να δουλεύουμε γρήγορα και αποτελεσματικά.

Λάσπη Βενζινάδικων

Οι Εκκενώσεις Βόθρων Ίλιον παρέχουν υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε θέματα άντλησης λυμάτων και λάσπης σε βενζινάδικα και πλυντήρια αυτοκινήτων. Ερχόμαστε στην επιχείρηση σας και αντλούμε λύματα και απόβλητα από καύσιμα, λάδια ,γυαλίστικες ουσίες  δίχως να προκαλούνται φθορές η ακαθαρσίες αφού η εργασία μας είναι καθαρή.

Το Ίλιον είναι αστική περιοχή και δήμος του Δυτικού Τομέως Αθηνών στην Περιφέρεια Αττικής. Με πληθυσμό 84.793 κατοίκων το 2011, έκταση 9,453 τ.χμ. και πυκνότητα της τάξεως των 8.970 ατόμων ανά τ.χμ., το Ίλιον αναπτύσσεται γύρω από το νεώτερο οικισμό των Νέων Λιοσίων, γειτνιάζοντας στα νότια με το Δήμο Περιστερίου, ανατολικά με το Δήμο Αγ.Αναργύρων- Καματερού και δυτικά με την Πετρούπολη. 

Εκκενώσεις Βόθρων Ίλιον

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.