Εκκενώσεις Βόθρων Αγία Παρασκευή

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Αγία Παρασκευή σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου

Μεταφορές Λυμάτων

Ειδικευόμαστε σε ενέργειες που αφορούν τη μεταφορά λυμάτων στην Αγία Παρασκευή εδώ και μια δεκαετία παρέχοντας αποτελεσματικές λύσεις κάνοντας καθαρή εργασία. πραγματοποιούμε  συλλογή λυμάτων με τη χρήση υπερσύγχρονων αντλιών.

 

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Αγία Παρασκευή

Η εταιρία alpha παρέχει υπηρεσίες ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ σε όλη την Αττική. Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον τομέα της άντλησης και της μεταφοράς των λυμάτων εδώ και 10 χρόνια συνεχίζοντας την επιτυχημένη της πορείας.  Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας με την πολυετή πείρα που διαθέτει είναι σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή να επέμβει όποιο και αν  είναι το πρόβλημα σας όσο δύσκολο και αν είναι.  

Εκκενώσεις Βόθρων

Μπορεί η εκκένωση βόθρων να σας φαίνεται μια δύσκολη εργασία ,για εμάς όμως αποτελεί καθημερινότητα

Λάσπη Βενζινάδικων

Ο καθαρισμός όλων των αποβλήτων από πρατήρια υγρών καυσίμων αλλά και πλυντήρια αυτοκινήτων απαιτεί ειδικό χειρισμό.

Η Αγία Βαρβάρα είναι αστική περιοχή και δήμος που βρίσκεται στον Δυτικό Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, στους πρόποδες του όρους Αιγάλεω. Ο δήμος βρίσκεται στη δυτική Αθήνα και περικλείεται από τους Δήμους Κορυδαλλού, Αιγάλεω και Χαϊδαρίου. Η συνολική έκταση του δήμου είναι 2.233 στρέμματα εκ των οποίων τα 1.900 καταλαμβάνει ο οικισμός, τα 160 το πευκοδάσος του όρους Αιγάλεω και οι λοιπές εκτάσεις (νταμάρι) είναι 173 στρέμματα. .

 

Εκκενώσεις Βόθρων Αγία Παρασκευή

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.