Εκκενώσεις Βόθρων Αλσούπολη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Αλσούπολη σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Η εξειδικευμένη επιχείρηση ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ  αναλαμβάνει  εργασίες διαχείρισης λυμάτων τηρώντας τους νόμους περί υγιεινής και σεβασμού προς το περιβάλλον που επιβάλλει το κράτος. Αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε αστικά και βιομηχανικά λύματα σε χώρους κατάλληλους για την επεξεργασία τους

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Αλσούπολη

Η εταιρία alpha παρέχει υπηρεσίες ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. προσφέρουμε άμεσες λύσεις σε κάθε πρόβλημα που αφορά τους βόθρους και τη διαχείριση λυμάτων και υδάτων. Κατέχουμε ηγετική παρουσία στο χώρο αυτό εδώ και δέκα χρόνια συνεχίζοντας να αναπτυσσόμαστε με γρήγορους ρυθμούς και να βελτιώνουμε διαρκώς τις τεχνικές μας. Η υπευθυνότητα και η άψογη επαγγελματική συμπεριφορά του προσωπικού μας ,μας τοποθετούν στην κορυφή των προτιμήσεων σας.

Εκκενώσεις Βόθρων

Οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό προκύψει με το βόθρο σας είμαστε σε ετοιμότητα να επέμβουμε άμεσα και να τον εκκενώσουμε.

Λάσπη Βενζινάδικων

Έχοντας σαν γνώμονα την εξειδίκευση πραγματοποιούμε ενέργειες για την απομάκρυνση και μεταφορά λάσπης

Η Αλσούπολη ήταν πάντοτε συνοικία του Δήμου Νέας Ιωνίας με κυκλικό ρυμοτομικό σχεδιασμό και είναι μια αρκετά ήσυχη και προσεγμένη περιοχή, πλούσια σε πράσινο και πεζόδρομους σε αντίθεση με την γειτονική Καλογρέζα που είναι πυκνοκατοικημένη με έντονη κίνηση. Τα δυο βασικότερα αξιοθέατα της συνοικίας είναι το πάρκο Αλσούπολης από το οποίο πήρε το όνομα και η πλατεία Παναιτωλίου σε πολύ μικρή απόσταση μεταξύ τους, η εμπορική κίνηση στην Αλσούπολη είναι μικρή υπάρχουν καταστήματα αλλά σχετικά λίγα μόνο για τα απαραίτητα.Η Οδός Λαυρίου το όριο της Νέας Ιωνίας με το Μαρούσι είναι ένας φαρδύς δρόμος με μεγάλη νησίδα στο μέσο της οποίας περνούσε η παράκαμψη του σημερινού ηλεκτρικού σιδηροδρόμου από το Ηράκλειο Αττικής στο Λαύριο μέσω του Γέρακα

Εκκενώσεις Βόθρων Αλσούπολη

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων.