Εκκενώσεις Βόθρων Αμπελόκηποι

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Αμπελόκηποι σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Η μεταφορά αστικών αλλά και βιομηχανικών λυμάτων στους Αμπελόκηπους σε χώρους ειδικούς για την επεξεργασία τους, απαιτεί επαγγελματισμό και ειδικούς χειρισμούς. Τα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας βυτιοφόρα οχήματα που συμπεριλαμβάνονται στο στόλο μας.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Αμπελόκηποι

Ένα γεμάτος βόθρος ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα στο αποχετευτικό σας δίκτυο, υπερχείλιση λυμάτων που αποτελούν εστία μόλυνσης αλλά και ανάδυση ανυπόφορης κακοσμίας. Οι ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ είναι ειδικοί  στην εκκένωση βόθρων καθώς το εκπαιδευμένο προσωπικό μας διαθέτει πολυετή πείρα και τεχνογνωσία για να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε θέμα προκύψει. Εξυπηρετούμε τους Αμπελόκηπους και τις γύρω περιοχές άμεσα.

Εκκενώσεις Βόθρων

Η εταιρία alpha παρέχει υπηρεσίες ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Λάσπη Βενζινάδικων

Τα πρατήρια υγρών καυσίμων εξαιτίας την έντονης δραστηριότητας τους ,συχνά συσσωρεύουν λάσπη  τα οποία πρέπει να απομακρύνονται.

Οι Aμπελόκηποι συνορεύουν στα βόρεια με το Γηροκομείο, στα νότια με τα Ιλίσια και τα Κουντουριώτικα με όριο την Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στα ανατολικά με το Γουδί με όριο την Λεωφόρο Μεσογείων στην θέση που βρίσκεται το Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία και στα δυτικά με του Γκύζη με όριο την Οδό Βερναρδάκη στην θέση που βρίσκεται ο Άρειος Πάγος και τα δικαστήρια. Βρίσκεται στην διασταύρωση των μεγαλύτερων συγκοινωνιακών κόμβων της Αθήνας, διασχίζεται στην μέση από την Λεωφόρο Κηφισίας, στα ανατολικά με την Λεωφόρο Μεσογείων και στα νότια με την Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στην διασταύρωση της Λ. Κηφισίας με τη Λ. Αλεξάνδρας βρίσκεται η είσοδος του δακτυλίου.Πριν από την ελληνική επανάσταση, στις αρχές του 19ου αιώνα.

Εκκενώσεις Βόθρων Αμπελόκηποι

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.