Εκκενώσεις Βόθρων Αμφιάλη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Αμφιάλη σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Εργοστάσια και βιομηχανίες μαζικής παραγωγής αγαθών είναι απαραίτητο να απομακρύνουν τα λύματα που προκύπτουν κατά τη διαδικασία της παραγωγής. Εμπιστευθείτε την εταιρία μας και θα το κάνουμε εμείς για εσάς σε προνομιακές τιμές.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Αμφιάλη

Η έμπειρη ομάδα των ΕΚΚΕΝΩΣΕΩΝ ΒΟΘΡΩΝ ΑΜΦΙΑΛΗ  αναλαμβάνει υπεύθυνα με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας το άδειασμα οποιουδήποτε βόθρου οικιών ή επιχειρήσεων. Αν δείτε το βόθρο σας να υπερχειλίζει ή αντιληφθείτε έντονη κακοσμία τότε κρίνεται επιτακτική η ανάγκη εκκένωσης βόθρου ώστε να επαναλειτουργήσει το αποχετευτικό σας δίκτυο ομαλά.

 

Εκκενώσεις Βόθρων

Η εταιρία alpha παρέχει υπηρεσίες ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΑΜΦΙΑΛΗ σε όλα τα προάστια της Αττικής.

Λάσπη Βενζινάδικων

Με τη χρήση βυτιοφόρων μηχανημάτων και δυνατών αντλιών αναρρόφησης , συλλέγουμε όλη τη λάσπη

Με το όνομα Αμφιάλη συναντάται και δήμος της αρχαίας Αθήνας, ο οποίος τοποθετείται στη θέση του σημερινού Περάματος. Η περιοχή αυτή ονομαζόταν Αμφιάλη Άκρα (ἀμφί + ἅλς, δηλαδή περιοχή που και από τις δύο πλευρές έχει θάλασσα) λόγω της θέσης της στον πορθμό της Σαλαμίνας, ως άκρο της Αττικής. Μάλιστα ολόκληρο το σημερινό μέτωπο Περάματος-Σκαραμαγκά έφερε το όνομα “Ακτή Αμφιάλης”. Στα νεώτερα χρόνια η Αμφιάλη στην παρούσα γεωγραφική της θέση ξεκίνησε να κατοικείται από πρόσφυγες μετά το 1922, οι οποίοι σποραδικά εποίκιζαν τα βόρεια τμήματα της Αμφιάλης.

 

Εκκενώσεις Βόθρων Αμφιάλη

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.