Εκκενώσεις Βόθρων Ανάβυσσος

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Ανάβυσσος σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Τα αντιπλημμυρικά έργα στην χώρα μας είναι σχεδόν ανύπαρκτα ενώ το αποχετευτικό της σύστημα της Αθήνας είναι σε άσχημη κατάσταση λόγω της ελλιπούς ή μηδαμινής συντήρησης.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Ανάβυσσος

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ  σε συνδυασμό με τα τελευταίας τεχνολογίας αντιρρυπαντικά βυτιοφόρα είναι σε θέση να εκκενώσουν άοσμα και χωρίς διαρροές το βόθρο σας παρέχοντας υπηρεσίες σε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο.

 

Εκκενώσεις Βόθρων

Η εταιρία alpha παρέχει υπηρεσίες ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ σε όλη την Αττική. 

Λάσπη Βενζινάδικων

Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό κατάλληλο για αναρρόφηση λάσπης και λοιπών καταλοίπων

Ανάβυσσος ονομάζεται περιοχή και οικισμός της νοτιοανατολικής Αττικής, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τη θάλασσα. Χαρακτηριστικό της Αναβύσσου είναι η έκταση, στην οποία υπήρχαν αλυκές. Η περιοχή έχει σημαντική οικιστική ανάπτυξη με μεγάλο αριθμό εξοχικών, αλλά και μόνιμων κατοικιών. Από το 2006 μετατράπηκε από Κοινότητα σε Δήμο.Με τον Καλλικράτη, ανήκει πλέον διοικητικά στο Δήμο Σαρωνικού Αττικής.Η Ανάβυσσος βρίσκεται μεταξύ της Σαρωνίδας (κατεύθυνση προς Πειραιά) και της Παλαιάς Φώκαιας (κατεύθυνση προς Σούνιο).

 

Εκκενώσεις Βόθρων Ανάβυσσος

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων