Εκκενώσεις Βόθρων Ανθούσα

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Ανθούσα σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Η έμπειρη ομάδα των ΕΚΚΕΝΩΣΕΩΝ ΒΟΘΡΩΝ ΑΝΘΟΥΣΑ αναλαμβάνει να συλλέξει άοσμα και με ταχύτητα, αστικά και βιομηχανικά λύματα από όλα την Ανθούσα και να τα μεταφέρει σε εγκεκριμένους χώρους

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Ανθούσα

Η εταιρία alpha παρέχει υπηρεσίες ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΑΝΘΟΥΣΑ σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Δραστηριοποιούμαστε σε αυτό το χώρο εδώ και μια δεκαετία συνεχίζοντας ακάθεκτοι την επιτυχημένη πορεία μας. εργαζόμαστε με συνέπεια και αξιοπιστία στον κλάδο της διαχείρισης λυμάτων και υδάτων αλλά και εμπειρία που είναι το βασικό συστατικό για ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Εκκενώσεις Βόθρων

Ένα γεμάτος βόθρος ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα στο αποχετευτικό σας δίκτυο

Λάσπη Βενζινάδικων

Λάσπη και υγρά απόβλητα που παράγονται στα πρατήρια υγρών καυσίμων αναλαμβάνουμε να τα απομακρύνουμε

Η Ανθούσα είναι δημοτική κοινότητα του Δήμου Παλλήνης στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, μαζί με το Γέρακα και την Παλλήνη.Απέχει περίπου 15 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας και 2 από την Παλλήνη. Εντάσσεται γεωγραφικά στα Βόρεια Μεσόγεια, τα τελευταία χρόνια έχει επέλθει ένωση του αστικού ιστού του λεκανοπεδίου των Αθηνών με την πεδιάδα των Μεσογείων. Ανήκει στο πολεοδομικό συγκρότημα της Αθήνας. Η έκταση της κοινότητας ανέρχεται σε 3,9 χμ2 και εκτείνεται από τους αγρούς της Παλλήνης μέχρι και τη ράχη του Ντραφίου και την ορεινή πεδιάδα των Καλλισίων.

Εκκενώσεις Βόθρων Ανθούσα

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων