Εκκενώσεις Βόθρων Αυλώνα

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Αυλώνα σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Ο σύγχρονος στόλος βυτιοφόρων μας εγγυάται την αξιόπιστη μεταφορά λυμάτων σε χώρους ειδικά διαμορφωμένους για την κατάλληλη επεξεργασία τους. Ο στόλος μας περιέχει βυτιοφόρα οχήματα διαφόρων μεγεθών τα οποία διαθέτουν αντιρρυπαντική τεχνολογία

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Αυλώνα

Η εταιρία alpha παρέχει υπηρεσίες ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΑΥΛΩΝΑ σε όλη την Αττική. Συνεχίζοντας την επιτυχημένη μας πορεία εδώ και μια δεκαετία σας προσφέρουμε εργασίες που αφορούν τους βόθρους και τη διαχείριση των λυμάτων  υψηλής ποιότητας αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το πελατολόγιο μας συνεχώς μεγαλώνει αφού μας εμπιστεύονται όλο και περισσότερες  επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες.

Εκκενώσεις Βόθρων

Οι ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΑΥΛΩΝΑ διαθέτουν εξειδικευμένα συνεργεία που γνωρίζουν άριστα τη δουλειά τους  εξυπηρετώντας όλη την περιοχή του ΑΥΛΩΝΑ.

Λάσπη Βενζινάδικων

Επικοινωνήστε με την εταιρία ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΑΥΛΩΝΑ για να εκτελέσουμε εργασίες άντλησης λυμάτων 

Ο Αυλώνας  είναι το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι της Αλβανίας, μετά το Δυρράχιο, με πληθυσμό 79.948 ( 2011). Είναι η πόλη, όπου κηρύχθηκε η Αλβανική Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας στις 28 Νοεμβρίου 1912 και ήταν για ένα μικρό διάστημα πρωτεύουσα της Αλβανίας.Ιδρυμένη ως αρχαία ελληνική αποικία τον 6ο αιώνα π.Χ με το όνομα Αυλών και κατοικούμενη έκτοτε για 26 περίπου αιώνες, η πόλη του Αυλώνα είναι σήμερα το πλέον σημαντικό οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της Νότιας Αλβανίας και αποτελεί έδρα του Πανεπιστημίου του Αυλώνα.

Εκκενώσεις Βόθρων Αυλώνα

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.