Εκκενώσεις Βόθρων Βοτανικός

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Βοτανικός σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Σε περίπτωση βουλωμένης αποχέτευσης η πλημμυράς λέγω έντονης βροχόπτωσης η εταιρεία εκκενώσεις Βοτανικός  αναλαμβάνει να απαντλήσει τα καθαρά και τα ακάθαρτα νερά που μπορεί να έχουν πλημυρίσει τον χώρο σας.Τα βυτιοφόρα της εταιρείας μας φτάνουν σε κάθε σημείο της Αττικής και με τις αντλίες  νερού που διαθέτουν, απομακρύνουν από τον χώρο σας κάθε σταγόνα νερού.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Βοτανικός

Η εταιρία alpha παρέχει υπηρεσίες ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ σε όλη την Αττική. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο εδώ και δέκα χρόνια και διαθέτουμε την εμπειρία και τα υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα ώστε να δρούμε με ακρίβεια και ταχύτητα λύνοντας κάθε πρόβλημα που αφορά τα λύματα. Το ανθρώπινο δυναμικό μας εργάζεται με υπευθυνότητα και συνέπεια απέναντι στο καταναλωτικό κοινό για αυτό άλλωστε η εταιρία μας κατέχει ηγετικό ρόλο στις εκκενώσεις βόθρων και τη διαχείριση λυμάτων.

Εκκενώσεις Βόθρων

Οι  ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΒΟΤΑΝΙΚΌΣ αναλαμβάνουν το άδειασμα του βόθρου σας στο Βοτανικό από υγρά λύματα και στέρεα μπάζα και λάσπες.

Λάσπη Βενζινάδικων

Κρίνεται επιτακτική η ανάγκη απομάκρυνσης αστικών  λυμάτων αφού αποτελούν εστία μόλυνσης και μικροβίων που απειλούν τη δημόσια υγεία.

Ο Βοτανικός είναι εκτός σχεδίου ζώνη του Κεντρικού Τομέα της Αθήνας ο οποίος διαχωρίζει την Πόλη των Αθηνών από τον Δυτικό Τομέα και τον Πειραιά. Οφείλει την ονομασία του στον Βοτανικό Κήπο των Αθηνών, όπου σήμερα διατηρεί τις εγκαταστάσεις του το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ο πληθυσμός είναι περίπου 5.000-6.000 άτομα και η έκταση είναι περίπου 0.5χλμ.

Εκκενώσεις Βόθρων Βοτανικός

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.