Εκκενώσεις Βόθρων Βύρωνας

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Βύρωνας σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι εξειδικευμένο στην μεταφορά λυμάτων, αστικών και οικιακών, μια διαδικασία που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς. Τα λύματα αυτά συγκεντρώνονται σε χώρους κατάλληλους για την επεξεργασία τους και μεταφέρονται εκεί με δικά μας σύγχρονα βυτιοφόρα οχήματα

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Βύρωνας

Η εταιρία alpha παρέχει υπηρεσίες ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΒΥΡΩΝΑΣ σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Η εταιρία μας αναπτύσσεται τα τελευταία δέκα χρόνια με ένα και μοναδικό γνώμονα, την εξασφάλιση της σωστής υγιεινής της κατοικίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου  εκκενώνοντας το βόθρο σας ή απομακρύνοντας τυχόν λύματα ή ακάθαρτα νερά που αποτελούν εστίες μόλυνσης.  Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο ώστε να φέρνει εις πέρας με επιτυχία κάθε αποστολή που θα τους ανατεθεί καθώς είναι άριστοι γνώστες της δουλείας τους.

Εκκενώσεις Βόθρων

Τα σύγχρονα συνεργεία μας απαρτίζονται από ιδιόκτητα βυτιοφόρα οχήματα  τα οποία διαθέτουν δυνατές αντλίες αναρρόφησης.

Λάσπη Βενζινάδικων

ΟΙ ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΒΥΡΩΝΑΣ παρέχει υπηρεσίες άντλησης λυματολάσπης από πρατήρια υγρών καυσίμων

Ο Βύρωνας είναι αστική περιοχή και δήμος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών στην Αττική. Συνορεύει με τον Δήμο Καισαριανής στα Β, τον Δήμο Αθηναίων στα Δ, τον Δήμο Δάφνης-Υμηττού στα Ν ενώ στα Α βρίσκεται η περιοχή του Καρέα, ο Υμηττός και το δάσος του. Πήρε την ονομασία του από τον Λόρδο Βύρωνα. Αρχικά στην περιοχή βρίσκονταν βοσκοτόπια και χωράφια Αθηναίων, τα οποία άρχισαν να απαλλοτριώνονται και να ρυμοτομούνται στις δεκαετίες του 1920 και του 1930 για την αποκατάσταση των προσφύγων

Εκκενώσεις Βόθρων Βύρωνας

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.