Εκκενώσεις Βόθρων Γέρακας

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Γέρακας σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Η μεταφορά αστικών και βιομηχανικών λυμάτων είναι ένας από τους βασικούς τομείς στους οποίους η εταιρείας μας έχει δώσει έμφαση εκτός από τις εκκενώσεις βόθρων αθήνα. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες βιομηχανίες μας έχουν εμπιστευτεί και έχουν συνεργαστεί μαζί μας. Το μέρος της τιμής αλλά και της συνέπειας μας είναι ο βασικότερος λόγος των συνεχών συνεργασιών.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Γέρακας

Η εταιρία alpha παρέχει υπηρεσίες εκκενώσεις βόθρων Γέρακας σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Η εταιρία μας δραστηριοποιείται εδώ και μια δεκαετία  στην εκκένωση βόθρων και τη διαχείριση λυμάτων. Από την πρώτη μέρα που λειτουργήσαμε έχουμε σημειώσει αλματώδη ανάπτυξη καθώς το πελατολόγιο μας διευρύνεται διαρκώς χρόνο με το χρόνο. Η εμπιστοσύνη ,η εχεμύθεια και η ειλικρίνεια αποτελούν αξίες διαχρονικές για εμάς και με αυτές πορευόμαστε όλα αυτά τα χρόνια. Επιθυμούμε να αφήνουμε τους πελάτες μας απόλυτα ικανοποιημένους για αυτό και το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας εργάζεται με μεράκι και ευθύνη απέναντι της.

Εκκενώσεις Βόθρων

Αναλαμβάνουμε εκκένωση, άδειασμα και καθαρισμό βόθρων σε όλη την Αθήνα. Έχουμε στη διάθεση μας εξοπλισμό κατάλληλο για τέτοιου είδους εργασίες που μας επιτρέπει να δουλεύουμε γρήγορα και αποτελεσματικά.

Λάσπη Βενζινάδικων

Η έντονη δραστηριότητα των βενζινάδικων και των πλυντηρίων αυτοκινήτων έχει ως αποτέλεσμα της συσσώρευση λυματολάσπης και άλλων καταλοίπων. 

Ο Γέρακας είναι δημοτική κοινότητα και έδρα του Δήμου Παλλήνης, ανήκει στο Βόρειοανατολικό άκρο του Πολεοδομικου Συγκροτήματος της Αθήνας, και αποτελεί Βόρειο Προάστιο των Αθηνών.Ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 29.939, η έκταση σε 11 τ.χμ. και η πυκνότητα σε 2,722 κάτοικοι ανά τ.χμ. σύμφωνα με την απογραφή του 2011[1]. Γνωστές συνοικίες του Γέρακα είναι ο Γαργηττός, ο Σταυρός κι η Μπαλάνα.Οι εκκενώσεις βόθρων γέρακας διαθέτει βυτιοφόρα οχήματα τελευταίας τεχνολογίες και ισχυρές αντλίες αναρρόφησης ώστε να αντλούνται με αποτελεσματικότητα λύματα και απόβλητα από εργοστάσια και βιομηχανίες.

Εκκενώσεις Βόθρων Γέρακας

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας εκκενώσεις βόθρων γέρακαςείναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.