Εκκενώσεις Βόθρων Γαλάτσι

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Γαλάτσι σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Η εταιρία ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙ πραγματοποιεί εργασίες μεταφοράς αστικών και οικιακών λυμάτων με δικά της βυτιοφόρα οχήματα ,σε χώρους κατάλληλους για την επεξεργασίας τους. οι άνθρωποι μας εργάζονται με απόλυτη υπευθυνότητα

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Γαλάτσι

Η εταιρία alpha παρέχει υπηρεσίες ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙ σε όλη την Αττική. Εδώ και μια δεκαετία που βρισκόμαστε ενεργά στο χώρο των εφαρμογών διαχείρισης λυμάτων έχουμε καταξιωθεί στον κλάδο με συνεχή παρουσία αποκτώντας τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία. Γνωρίζουμε σε βάθος τις νέες τάσεις στην επιστήμη και τη βιομηχανία του κλάδου μας και εκπαιδεύουμε τους ανθρώπους μας διαρκώς  πάνω σε πρωτοποριακές εφαρμογές.

Εκκενώσεις Βόθρων

Ο καθαρισμός υπερχειλισμένων βόθρων αποτελεί για εμάς καθημερινή ενασχόληση.

Λάσπη Βενζινάδικων

Συγκαταλεγόμαστε στις πιο ειδικευμένες εταιρίες παροχής υπηρεσιών καθαρισμού λάσπης.

Το Γαλάτσι είναι αστική περιοχή του πολεοδομικού συγκροτήματος Αθηνών και έδρα του ομώνυμου δήμου, ο οποίος διοικητικά υπάγεται στον κεντρικό τομέα Αθηνών. Το Γαλάτσι ανήκει στα βόρεια προάστια Αθηνών, καθώς εκτείνεται βόρεια του δήμου Αθηναίων στους πρόποδες του λόφου Τουρκοβούνια, που είναι ο υψηλότερος της Αθήνας. Είναι από τις περιοχές της πρωτεύουσας με το μεγαλύτερο ποσοστό πρασίνου, αλλά ταυτόχρονα και μία από τις πιο πυκνοκατοικημένες. 

Εκκενώσεις Βόθρων Γαλάτσι

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων.