Εκκενώσεις Βόθρων Γαργητός

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων αθήνα σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Αναλαμβάνουμε σε όλο το Γαργηττό εγγυημένα και αποτελεσματικά μεταφορά οικιακών και αστικών λυμάτων που αποτελούν εστίες μόλυνσης (κόπρανα, υπολείμματα τροφών, απορρυπαντικά κ.α.) ,σε χώρους εγκεκριμένους στους οποίους επεξεργάζονται βιολογικά.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Γαργητός

Η εταιρία alpha παρέχει υπηρεσίες ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΓΑΡΓΗΤΟΣ σε όλη την Αθήνα. Η εταιρία μας λειτουργεί με γνώμονα την ειλικρίνεια και την ευθύνη απέναντι στον πελάτη για αυτό και εδώ και 10 χρόνια είμαστε πρώτοι στις προτιμήσεις σας στο χώρο της διαχείρισης λυμάτων και υδάτων. Το άρτια εξειδικευμένο τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό που διαθέτουμε συνεργάζονται στενά σχεδιάζοντας το πρόγραμμα διαχείρισης λυμάτων και εκκένωσης βόθρων κατάλληλα διαμορφωμένο στις ανάγκες σας και τις προτιμήσεις σας.

Εκκενώσεις Βόθρων

Διαθέτοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό ισχυρών αντλιών αναρρόφησης, οι ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΓΑΡΓΗΤΟΣ αναλαμβάνουν να αδειάσουν το βόθρο σας.

Λάσπη Βενζινάδικων

Η εταιρία ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΓΑΡΓΗΤΟΣ εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιείται στον καθαρισμό ιδιαίτερων χώρων από λυματολάσπη.

Ο Γαργηττός αποτελεί τη βόρεια συνοικία της πόλης του Γέρακα, στις υπώρειες της Πεντέλης, στη βόρεια μεσογαία. Από το 1980 αποτέλεσε τμήμα της τότε νεοσυσταθείσας Κοινότητος Γέρακα, η οποία το 1990 έγινε δήμος, ενώ σήμερα πλέον υπάγεται διοικητικά στον Δήμο Παλλήνης Αττικής της Περιφέρειας Αττικής, ο οποίος συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης, με την παράλληλη συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων της Παλλήνης, του Γέρακα και της κοινότητας ΑνθούσαςΟ Γαργηττός (γνωστός στο μεσαίωνα ως Καρηττός ή Καρυττός) στην αρχαιότητα ήταν αττικός δήμος της Αιγιήδος φυλής που τοποθετείτο στη μεσόγαια χώρα, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση του Κλεισθένους τον 6ο αιώνα π.Χ..

Εκκενώσεις Βόθρων Γαργητός

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.