Εκκενώσεις Βόθρων Γκάζι

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Γκάζι σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Ειδικά βυτιοφόρα οχήματα με αντιρρυπαντικές τεχνολογίες μεταφέρουν αστικά και οικιακά λύματα σε χώρους κατάλληλους για τη βιολογική τους επεξεργασία με ασφάλεια και αμεσότητα. Έτσι σας απαλλάσσουμε άμεσα από τον κίνδυνο εξάπλωσης μολυσματικών ασθενειών

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Γκάζι

Η εταιρία alpha παρέχει υπηρεσίες ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΓΚΑΖΙ σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Σήμερα, δέκα χρόνια μετά η εταιρία μας διαγράφει στον επιχειρηματικό κόσμο μια αξιόλογη πορεία στον τομέα της διαχείρισης λυμάτων και της εκκένωσης βόθρων. Η αγάπη μας για την δουλειά μας και ο απόλυτος σεβασμός μας στον πελάτη , μας έχει κάνει να δημιουργήσουμε και να αναπτύξουμε μια εταιρία η οποία βασίζεται αποκλειστικά στον επαγγελματισμό και στην υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. 

Εκκενώσεις Βόθρων

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΓΚΑΖΙ  αποτελεί εγγύηση στην εκκένωση βόθρων

Λάσπη Βενζινάδικων

Με τη χρήση βυτιοφόρων μηχανημάτων και δυνατών αντλιών αναρρόφησης , συλλέγουμε όλη τη λάσπη.

Το Γκάζι (παλαιότερα Γκαζοχώρι ή και Φωταέριο) είναι συνοικία της Αθήνας, μεταξύ της Ιεράς Οδού και της οδό Πειραιώς. Οφείλει την ονομασία της στις γειτονικές εγκαταστάσεις του φωταερίου. Το εργοστάσιο παραγωγής αεριόφωτος ιδρύθηκε το 1857. Γύρω στο 1910 εγκαταστάθηκαν στην περιοχή οίκοι ανοχής της Αθήνας, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αποκαλείται εκείνη την εποχή η περιοχή και οι οίκοι ανοχής «γκάζι» ή «γκαζοχώρι».Με το όνομα «γκαζοχωρίτης» αποκαλούνταν ο τακτικός θαμώνας

Εκκενώσεις Βόθρων Γκάζι

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.