Εκκενώσεις Βόθρων Γκύζη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Γκύζη σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Οι άνθρωποι μας με γνώμονα τις κρατικές διατάξεις για την προστασία του περιβάλλοντος αναλαμβάνουν να μεταφέρουν οικιακά και αστικά λύματα με ασφάλεια σε χώρους εγκεκριμένους ,στους οποίους και επεξεργάζονται βιολογικά. Η εταιρία μας γνωρίζει πως η μεταφορά λυμάτων και αποβλήτων υψηλής τοξικότητας είναι σοβαρή υπόθεση

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Γκύζη

Η εταιρία alpha παρέχει υπηρεσίες ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΓΚΥΖΙ σε όλη την Αθήνα. Η εταιρία μας βρίσκεται στο χώρο των εκκενώσεων βόθρων και διαχείρισης λυμάτων  εδώ και μια δεκαετία σημειώνοντας αλματώδη ανάπτυξη.  Λειτουργούμε με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα απέναντι στο καταναλωτικό κοινό για αυτό και χρόνο με το χρόνο μας εμπιστεύονται ακόμα περισσότεροι.  Κύριο μέλημα μας είναι το να εξελισσόμαστε διαρκώς με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Για αυτό λοιπόν ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις εξελίξεις στην τεχνολογία και την επιστήμη του χώρου μας .

Εκκενώσεις Βόθρων

Εδώ και δέκα χρόνια η εταιρία μας αποτελεί εγγύηση στις εκκενώσεις βόθρων παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με ασφάλεια και χωρίς δυσάρεστες οσμές.

Λάσπη Βενζινάδικων

Οι ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΓΚΥΖΙ παρέχουν υπηρεσίες άντλησης και καθαρισμού λάσπης και άλλων καταλοίπων σε βενζινάδικα και πλυντήρια πιάτω.

Η περιοχή του Γκύζη είναι συνοικία της Αθήνας, βορείως της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, και ανήκει στο 7ο Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων. Συνορεύει βόρεια με το Πολύγωνο, με όριο την Οδό Πριγκηποννήσων (συνέχεια της Οδού Ευελπίδων), νότια με τη Νεάπολη με όριο την Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ανατολικά και με όριο την Οδό Κυρίλλου Λουκάρεως με τη συνοικία Αβέρωφ (τέως Κουντουριώτικα) και τους Αμπελοκήπους και δυτικά με το Πεδίον του Άρεως. Ο Άρειος Πάγος, το Εφετείο Αθηνών και το Ειρηνοδικείο Αθηνών βρίσκονται στην οδό Κυρίλλου Λουκάρεως, στα σύνορα με του Γκύζη.Αποτελεί πυκνοκατοικημένη περιοχή η οποία ανοικοδομήθηκε ραγδαία τις δεκαετίες του 1960 και 1970.

Εκκενώσεις Βόθρων Γκύζη

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.