Εκκενώσεις Βόθρων Γλυκά Νερά

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Γλυκά Νερά σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας μας αναλαμβάνει με πλήρη υπευθυνότητα τη συλλογή και τη μεταφορά λυμάτων και αποβλήτων εξυπηρετώντας όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Τα βυτιοφόρα οχήματα μας διαθέτουν αντιρρυπαντική τεχνολογία και είναι εγκεκριμένα από τη νομοθεσία

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Γλυκά Νερά

Η εταιρία alpha παρέχει υπηρεσίες ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ σε όλη την Αττική. Η εταιρία μας ειδικεύεται στην ολοκληρωμένη διαχείριση λυμάτων και την εκκένωση βόθρων διατηρώντας σταθερά το όνομα και τη φήμη μας στην κορυφή των προτιμήσεων του καταναλωτικού κοινού. Η πολυετής πείρα που διαθέτουμε μας καθιστά ικανούς και έτοιμους να αντιμετωπίσουμε κάθε είδους πρόβλημα με τις πιο ασφαλείς και οικολογικές μεθόδους. Μας ενδιαφέρει να πρωτοπορούμε σε κάθε μας βήμα ώστε να είμαστε ακόμα πιο αποδοτική στην εργασία μας.

Εκκενώσεις Βόθρων

Η εταιρία ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων του καταναλωτικού κοινού για τις υψηλής ποιότητας εργασίες.

Λάσπη Βενζινάδικων

Τα πρατήρια υγρών καυσίμων και τα πλυντήρια αυτοκινήτων εξαιτίας της επαγγελματικής τους δημιουργούν λυματολάσπη.

α Γλυκά Νερά (παλαιότερα Λυκάνουρα) στην αρχαιότητα αποτελούσαν έκταση του Αρχαίου Αθηναϊκού Δήμου Παλλήνης της Αντιοχίδος φυλής, που απλωνόταν στις βορειοανατολικές πλαγιές του Υμηττού. Σήμερα συνιστούν σύγχρονο και αναπτυσσόμενο βόρειο προάστιο της Αθήνας, μέρος του πολεοδομικού συγκροτήματος της Αθήνας στα Μεσόγεια Αττικής και ταυτόχρονα πέρασμα προς το Λεκανοπέδιο των Αθηνών.Από τον 5ο αι. π.Χ. και μέχρι την ρωμαϊκή κατάκτηση ευρήματα που έρχονται στο φως στην περιοχή μαρτυρούν διαρκή εποικισμό. Σε πρόσφατες ανασκαφές δε σε προϊστορικό νεκροταφείο που εντοπίζεται στο λόφο Φούρεσι, αποκαλύπτονται μυκηναϊκά ειδώλια που ανάγονται στο 1.400 π.Χ. Επιπλέον, τα ερείπια παλαιοχριστιανικού ναού μαρτυρούν την πρώιμη οργάνωση χριστιανικής κοινότητας.

Εκκενώσεις Βόθρων Γλυκά Νερά

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.