Εκκενώσεις Βόθρων Γλυφάδα

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Γλυφάδα σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Η μεταφορά οικιακών και αστικών λυμάτων κρίνεται αναγκαία ώστε να αποφεύγεται η δημιουργία εστιών μόλυνσης καθώς το μικροβιακό φορτίο που περιέχουν είναι μεγάλο. Οι άρτιοι τεχνικοί μας πραγματοποιούν τέτοιες εργασίες στη ΓΛΥΦΑΔΑ  άμεσα

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Γλυφάδα

Η εταιρία alpha παρέχει υπηρεσίες ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ σε όλη την Αττική. Η εταιρία μας βρίσκεται στο χώρο της διαχείρισης λυμάτων εδώ και μια δεκαετία σημειώνοντας αλματώδη ανάπτυξη  από την πρώτη μέρα της λειτουργίας τους. θεωρούμε πως πρέπει να συμβαδίζουμε με την ραγδαία πρόοδο στον τομέα της επιστήμης και της βιομηχανίας του χώρου μας.

Εκκενώσεις Βόθρων

Μπορεί η εκκένωση βόθρων να σας φαίνεται μια δύσκολη εργασία ,για εμάς όμως αποτελεί καθημερινότητα

Λάσπη Βενζινάδικων

Τα έμπειρα συνεργεία των ΕΚΚΕΝΩΣΕΩΝ ΒΟΘΡΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑ είναι εξοπλισμένα με σύγχρονες ισχυρές αντλίες αναρρόφησης

Η Γλυφάδα είναι παραθαλάσσιο προάστιο και δήμος του Νοτίου Τομέα Αθηνών. Αποτελεί το μεγαλύτερο από τα παραδοσιακά νότια προάστια, και εκτείνεται από την θάλασσα του Σαρωνικού μέχρι τις ρίζες του Υμηττού. Από το κέντρο της Αθήνας απέχει περίπου 14 χιλιόμετρα και από το Φάληρο περίπου 8,5. Διοικητικά ανήκει στην περιφέρεια Αττικής και στη νομαρχία Αθηνών. Σήμερα θεωρείται κοσμοπολίτικο προάστιο της Αθήνας, με πολλά καταστήματα, χώρους εστίασης και διασκέδασης, και ακριβές κατοικίες δίπλα στη θάλασσα.

Εκκενώσεις Βόθρων Γλυφάδα

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.