Εκκενώσεις Βόθρων Γουδή

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Γουδή σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Η συσσώρευση λυμάτων αποτελεί εστία συσσώρευσης υψηλού μικροβιακού φορτίου άκρως επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Η εταιρία μας είναι σε θέση να μεταφέρει αστικά και οικιακά λύματα σε ειδικούς χώρους συγκέντρωσης τους ώστε να επεξεργάζονται βιολογικά.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Γουδή

Η εταιρία alpha παρέχει υπηρεσίες ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΓΟΥΔΗ σε όλη την Αττική. Είμαστε μια από τις πρωτοπόρες επιχειρήσεις στον χώρο μιας και η εμπειρία και η τεχνογνωσία που διαθέτουμε μας έχουν τοποθετήσει στην κορυφή των προτιμήσεων σας. Το καταρτισμένο προσωπικό μας εργάζεται με ευθύνη ειλικρίνεια και επαγγελματισμό και είναι σε θέση να πραγματοποιήσει εργασίες εκκένωσης βόθρων

Εκκενώσεις Βόθρων

Η συνέπεια και η εμπειρία που μας διακρίνει σε εργασίες που αφορούν βόθρους όπως η εκκένωση μας χαρακτηρίζει σαν εταιρία

Λάσπη Βενζινάδικων

Ο σύγχρονος εξοπλισμός που παρέχεται στο ανθρώπινο δυναμικό των ΕΚΚΕΝΩΣΕΩΝ ΒΟΘΡΩΝ ΓΟΥΔΙ

Η περιοχή (του) Γουδή (που έχει επικρατήσει ως «το Γουδί»), είναι μια περιοχή της Αθήνας στα βορειοανατολικά του κέντρου της πόλης, που περιλαμβάνει κυρίως ακατοίκητες εκτάσεις, αλλά και μια ομώνυμη συνοικία. Στο μέρος αυτό έλαβε χώρα το 1909 ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας: το Κίνημα στου Γουδή. Η περιοχή είναι γνωστή κι ως τόπος εκτέλεσης των καταδικασθέντων στη Δίκη των έξι για την Μικρασιατική Καταστροφή το 1922 .

Εκκενώσεις Βόθρων Γουδή

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.