Εκκενώσεις Βόθρων Δάφνη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Εκκενώσεις Βόθρων Δάφνη σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Μια απρόσμενη βροχόπτωσή ή ένα βούλωμα στην αποχέτευση είναι μερικές από τις αιτίες που πλημμυρίζει ο χώρος σας. Tα νερά αυτά μπορούν να προκαλέσουν ζημιές στο χώρο και την περιουσία σας όποτε πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα. Σε περίπτωση που το πρόβλημα της πλημμύρας δεν λυθεί άμεσα είναι πολύ πιθανόν να κινδυνεύει και η υγεία σας

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Δάφνη

Η εταιρία alpha παρέχει υπηρεσίες ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΔΑΦΝΗ σε όλη την Αττική. Κάθε πρόβλημα είναι μοναδικό και κάθε χώρος έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Όλα τα προγράμματα διαχείρισης λυμάτων  είναι απολύτως προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.  Δεν είναι τυχαίο λοιπόν το ότι έχουμε σημειώσει αλματώδη ανάπτυξη και το πελατολόγιο μας διευρύνεται διαρκώς. Έχουμε στην κατοχή μας ένα υπερσύγχρονο στόλο βυτιοφόρων οχημάτων και αντλίες τελευταίας τεχνολογίας που μας επιτρέπουν να εργαζόμαστε αποτελεσματικά και άμεσα.

Εκκενώσεις Βόθρων

Δραστηριοποιούμαστε εδώ και μια δεκαετία στις εκκενώσεις βόθρων στην ΔΑΦΝΗ .

Λάσπη Βενζινάδικων

Σε χώρους όπως τα πρατήρια υγρών καυσίμων και τα πλυντήρια αυτοκινήτων παρατηρείται συσσώρευση λυματολασπης

Η Δάφνη είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Δάφνης-Υμηττού και έδρα αυτού, στον Κεντρικό Τομέα του Αθηναϊκού πεδίου Αττικής.Στα διοικητικά όρια της Δάφνης στεγάζεται η Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών (ΤΕΦΑΑ) και οι ενορίες του δήμου είναι της Αγίας Βαρβάρας, της Ζωοδόχου Πηγής και στα όρια με το Δήμο Αθηναίων του Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού και του Αγίου Γεωργίου. Η περιοχή γειτνιάζει με τη δημοτική ενότητα Υμηττού και αποτελεί πέρασμα προς το Νότιο Τομέα, ενώ είναι προσβάσιμη μέσω της Λεωφόρου Βουλιαγμένης και του ομώνυμου σταθμού του μετρό κοντά στην Πλατεία Καλογήρων και το σταθμό μετεπιβίβασης λεωφορείων.

Εκκενώσεις Βόθρων Δάφνη

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.