Εκκενώσεις Βόθρων Δροσιά

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Δροσιά σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Τα οικιακά και αστικά λύματα που προέρχονται κυρίες από τις ανθρώπινες δραστηριότητες περιέχουν υψηλό μικροβιακό φορτίο που είναι επικίνδυνο για την υγεία σας. Η επιχείρηση ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΔΡΟΣΙΑ μας πραγματοποιεί μεταφορές λυμάτων.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Δροσιά

Η εταιρία alpha παρέχει υπηρεσίες ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΔΡΟΣΙΑ σε όλη την Αθήνα. Εδώ και μια δεκαετία λειτουργούμε με γνώμονα  την ειλικρίνεια την ευθύνη και τον επαγγελματισμό απέναντι στον πελάτη. Για αυτό εξάλλου βρισκόμαστε στην κορυφή των προτιμήσεων σας και το πελατολόγιο μας μεγαλώνει συνεχώς. Όλες οι εργασίες γίνονται από εξειδικευμένο συνεργείο το οποίο γνωρίζει άριστα τις εφαρμογές εκκένωσης βόθρων, άντλησης και μεταφοράς λυμάτων.

Εκκενώσεις Βόθρων

Η εταιρία ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΔΡΟΣΙΑ διαθέτει την κατάλληλη πείρα και τεχνογνωσία ώστε να αδειάσει το βόθρο  .

Λάσπη Βενζινάδικων

Η έντονη δραστηριότητα των πλυντηρίων αυτοκινήτων έχει ως αποτέλεσμα της συσσώρευση λυματολάσπης

H Δροσιά είναι δημοτική κοινότητα του Δήμου Διονύσου στην Ανατολική Αττική, μαζί με τον Άγιο Στέφανο, την Άνοιξη, το Διόνυσο, το Κρυονέρι, τη Ροδόπολη και τη Σταμάτα. Ανήκει στο πολεοδομικό συγκρότημα Αθηνών και έχει πληθυσμό 7.186 κατοίκους, σύμφωνα με την Απογραφή του 2011, καταλαμβάνει έκταση 2,201 τ.χμ. και η πυκνότητα πληθυσμού ανέρχεται σε 2.665 κατοίκους ανά τ.χμ. Η περιοχή στη σύγχρονη ιστορία της πρωτοκατοικείται γύρω στις αρχές του 20ού αιώνα ως αγροικία της Κοινότητος Σταμάτας με την ονομασία Ροδόπολη.

Εκκενώσεις Βόθρων Δροσιά

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.