Εκκενώσεις Βόθρων Ελευσίνα

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Ελευσίνα σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Η εταιρία μας γνωρίζει άριστα πώς να διαχειριστεί κάθε θέμα που αφορά λύματα και απόβλητα όπως και την σοβαρότητα που απαιτείται για την μεταφορά τους. αναλαμβάνουμε μεταφορές αστικών βιομηχανικών και οικιακών λυμάτων σε ειδικούς χώρους όπου και επεξεργάζονται. Η συλλογή τους πραγματοποιείται με τη βοήθεια ιδιόκτητων βυτιοφόρων οχημάτων 

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Ελευσίνα

Η εταιρία alpha παρέχει υπηρεσίες ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΕΛΕΥΣΊΝΑ σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των εφαρμογών διαχείρισης λυμάτων και των εκκενώσεων  βόθρων τα τελευταία δέκα χρόνια σημειώνοντας αλματώδη ανάπτυξη και αναγνώριση στον επιχειρηματικό κόσμο. Οι κριτικές των πελατών μας αποτελούν για εμάς την καλύτερη διαφήμιση στο όνομα μας. Έχοντας σαν πρωταρχικό μέλημα την ικανοποίηση του καταναλωτικού όλες οι εργασίες μας γίνονται με γνώμονα την ευθύνη

Εκκενώσεις Βόθρων

Με γνώμονα την βέλτιστη εξυπηρέτηση και την υπευθυνότητα απέναντι στο καταναλωτικό κοινό

Λάσπη Βενζινάδικων

Με τη χρήση βυτιοφόρων μηχανημάτων και δυνατών αντλιών αναρρόφησης , συλλέγουμε όλη τη λάσπη .

Η Ελευσίνα είναι πόλη του Νομού Αττικής και έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, ενώ βρίσκεται σε απόσταση 20 km από την Αθήνα. Έχει έκταση 20 km² και πληθυσμό 24.910 κατοίκους, σύμφωνα με την Απογραφή του 2011. Κατά την αρχαιότητα η Ελευσίνα αποτελούσε μαζί με την Αθήνα, την Ολυμπία, τους Δελφούς και τη Δήλο τις 5 ιερές πόλεις της Αρχαίας Ελλάδος και σε αυτήν κατέληγε η Ιερά Οδός. Αναδείχθηκε ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το έτος 2021.

Εκκενώσεις Βόθρων Ελευσίνα

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων .