Εκκενώσεις Βόθρων Ελληνορώσων

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Ελληνορώσων σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Εργαζόμαστε σε όλη την Αργυρούπολη και παρέχουμε εργασίες μεταφοράς λυμάτων και αποβλήτων σε χώρους εγκεκριμένους για τη βιολογική επεξεργασία  τους. οι ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΣΩΝ  , αναλαμβάνουν να συλλέξουν με ασφάλεια τα λύματα αλλά και τη μεταφορά τους δίχως να προκαλείται ρύπανση .

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Ελληνορώσων

Η εταιρία alpha παρέχει υπηρεσίες ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΣΩΝ σε όλη την Αττική. Δραστηριοποιούμαστε στις εκκενώσεις βόθρων και τη διαχείριση λυμάτων εδώ και μια δεκαετία λειτουργώντας με γνώμονα τον επαγγελματισμό και την ευθύνη απέναντι στον πελάτη. Διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό το οποίο γνωρίζει άριστα τη δουλειά του και εργάζεται με μεράκι και διάθεση να σας ικανοποιήσει πλήρως.

Εκκενώσεις Βόθρων

Οι ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΣΩΝ διαθέτουν άριστο εξοπλισμό  με μεγάλη απορροφητικότητα

Λάσπη Βενζινάδικων

Υπολείμματα γυαλιστικών κεριών και καυσίμων, λάσπης και άλλα κατάλοιπα συσσωρεύονται βενζινάδικα

Η συνοικία Ελληνορώσων βρίσκεται στο 7ο δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων. Η περιοχή είναι καθαρά αστική και στέγασε αρχικά Έλληνες πρόσφυγες από την Ρωσία, από όπου προέρχεται και η ονομασία της.Όρια της συνοικίας είναι η λεωφόρος Κατεχάκη από τα νότια, η λεωφόρος Μεσογείων από τα ανατολικά, η λεωφόρος Κηφισίας από τα δυτικά και το Νέο Ψυχικό από τα βόρεια.Κύριες οδικές αρτηρίες της συνοικίας είναι η οδός Καραθεοδωρή και η οδός Αδριανείου,

Εκκενώσεις Βόθρων Ελληνορώσων

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.