Εκκενώσεις Βόθρων Εξάρχεια

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Εξάρχεια σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Επενδύσαμε σε σύγχρονα βυτιοφόρα οχήματα που φέρουν αντιρρυπαντική τεχνολογία ώστε να είμαστε σε θέση να αναλαμβάνουμε εργασίες συλλογής και μεταφοράς λυμάτων. Καλέστε στα τηλέφωνα της εταιρίας μας και ένα από τα βυτία μας θα έρθει στο χώρο σας άμεσα να απομακρύνει τα λύματα .

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Εξάρχεια

Η εταιρία alpha παρέχει υπηρεσίες ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΑ σε όλη την Αθήνα και τα περίχωρα της. Είμαστε μια εταιρία που δραστηριοποιείται στις εκκενώσεις βόθρων και τη διαχείριση των λυμάτων με γνώμονα την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό απέναντι στον πελάτη. Έχουμε καταφέρει εδώ και δέκα χρόνια που βρισκόμαστε στο χώρο αυτό να σημειώνουμε αλματώδη ανάπτυξη από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας μας για αυτό και το πελατολόγιο μας μεγαλώνει συνεχώς.

Εκκενώσεις Βόθρων

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΑ με εφόδιο την πολυετή πείρα που διαθέτουν .

Λάσπη Βενζινάδικων

Οι ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΑ παρέχουν υπηρεσίες άντλησης λυματολάσπης  του χώρου σε πρατήρια υγρών καυσίμων

Τα Εξάρχεια είναι πυκνοκατοικημένη συνοικία της Αθήνας που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και εκτείνεται γύρω από την ομώνυμη πλατεία. Σημαντικό κτήριο στα όρια της συνοικίας είναι το ιστορικό συγκρότημα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Το νεώτερο όνομα της περιοχής προήλθε από κάποιον Ηπειρώτη έμπορο ονόματι Έξαρχο, που στην οδό Θεμιστοκλέους διατηρούσε μεγάλο -για τα δεδομένα της εποχής- κατάστημα γενικού εμπορίου.Αρχικά στη συνοικία αυτή κατοικούσαν οικοδόμοι και τεχνίτες από τις Κυκλάδες.

Εκκενώσεις Βόθρων Εξάρχεια

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων.