Εκκενώσεις Βόθρων Ζεφύρι

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Ζεφύρι σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Έχοντας σαν σύμμαχο την πολυετή πείρα του προσωπικού μας ,πραγματοποιούμε εξειδικευμένες εργασίες μεταφοράς λυμάτων ,αστικών και οικιακών σε χώρους ειδικούς όπου και επεξεργάζονται. Οι εργασίες εκτελούνται με σύγχρονο εξοπλισμό τον οποίο πρόσφατα αναβαθμίσαμε, ώστε να είμαστε ακόμα πιο αποδοτικοί στη δουλειά μας

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Ζεφύρι

Η εταιρία alpha παρέχει υπηρεσίες ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΖΕΦΥΡΙ σε όλη την Αττική. Η 10 ετών εμπειρία και η τεχνογνωσία που διαθέτουμε μας καθιστούν μια από τις πρωτοπόρους εταιρίες που δραστηριοποιείται στο χώρο των εκκενώσεων βόθρων αλλά και στην άντληση και μεταφορών λυμάτων. έχοντας σαν πρωταρχικό μέλημα την ικανοποίηση του πελάτη όλες οι εργασίες μας γίνονται με γνώμονα την ευθύνη, τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα

Εκκενώσεις Βόθρων

Η εταιρία μας αναλαμβάνει το άδειασμα του βόθρου σας με σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα

Λάσπη Βενζινάδικων

Οι ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΖΕΦΥΡΙ παρέχουν υπηρεσίες άντλησης λυμάτων σε πλοία και καράβια με ειδικά μηχανήματα αναρρόφησης.

Το Ζεφύρι είναι περιοχή του πολεοδομικού συγκροτήματος Αθηνών, στο βορειοδυτικό κομμάτι του Νομού Αττικής. Από την 1η Ιανουαρίου 2011 με το νόμο 3852/2010 ενσωματώθηκε στο Δήμο Φυλής.Συγκοινωνιακά εξυπηρετείται από τη λεωφορειακή γραμμή 735 (Αχαρναί-Ζεφύρι-Σταθμός Κάτω Πατησίων). Η έξοδος 6 της Αττικής Οδού μετά το τούνελ “Ζεφύρι” προς Ελευσίνα, εξυπηρετεί επίσης όσους κινούνται με το αυτοκίνητο. Στην έξοδο αυτή λειτουργεί και στάση του προαστιακού σιδηρόδρομου.

Εκκενώσεις Βόθρων Ζεφύρι

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.