Εκκενώσεις Βόθρων Ζωγράφου

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Ζωγράφου σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Τα απόβλητα πρέπει να μεταφέρονται σε ειδικούς χώρους επεξεργασίας τους ώστε να αποφεύγεται όσο το δυνατόν περισσότερο οι δυσάρεστες εκπλήξεις. Αστικά βιομηχανικά και οικιακά λύματα εκτός από το υψηλό μικροβιακό φορτίο που περιέχουν ενδέχεται να περιλαμβάνουν και τοξικές ή ραδιενεργές ουσίες εξαιρετικά επικίνδυνες για την υγεία των ανθρώπων.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Ζωγράφου

Η εταιρία alpha παρέχει υπηρεσίες ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Η εταιρία μας κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο των εκκενώσεων και της διαχείρισης λυμάτων αφού όλο και περισσότεροι μας εμπιστεύονται. Καλύπτουμε κάθε είδους χώρο εσωτερικού ή εξωτερικό σε οικιακό ή επαγγελματικού επίπεδο αντιμετωπίζοντας επιτυχώς κάθε πρόβλημα που θα παρουσιαστεί. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας αξιολογεί το πρόβλημα σας σε βάθος ώστε να σας παρέχει τη βέλτιστη λύση.

Εκκενώσεις Βόθρων

Δραστηριοποιούμαστε εδώ και μια δεκαετία στις εκκενώσεις βόθρων σημειώνοντας κατακόρυφη ανάπτυξη και αποκτώντας πολύτιμη πείρα.

Λάσπη Βενζινάδικων

Τα πρατήρια υγρών καυσίμων και τα πλυντήρια αυτοκινήτων πρέπει να καθαρίζονται σχολαστικά από υπολείμματα λαδιών

Η περιοχή του Ζωγράφου, έκτασης 8.517 στρεμμάτων και με πληθυσμό 81.126 κατοίκους, είναι μία από τις ανατολικές συνοικίες της Αθήνας. Βρίσκεται 4 χλμ. ανατολικά του κέντρου των Αθηνών, σε υψόμετρο 140 μέτρων, στις ΒΔ πλαγιές του Υμηττού. Ο ομώνυμος δήμος συνορεύει βόρεια με τους δήμους Παπάγου-Χολαργού (Παπάγου) και Αθηναίων (Αμπελόκηποι), νότια με το Δήμο Καισαριανής και Αθηναίων (Ιλίσια) και δυτικά πάλι με το Δήμο Αθηναίων (Γουδή)

Εκκενώσεις Βόθρων Ζωγράφου

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.