Εκκενώσεις Βόθρων Ηλιούπολη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Ηλιούπολη σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

H συσσώρευση αστικών και οικιακών λυμάτων συνεπάγεται την συγκέντρωση υψηλού μικροβιακού φορτίου που απειλεί την υγεία μας. απευθυνθείτε στην εταιρία μας και θα φροντίσουμε τη συλλογή και την ασφαλή μεταφορά τους σε ειδικούς χώρους.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Ηλιούπολη

Η εταιρία alpha παρέχει υπηρεσίες ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ σε όλη την Αττική. Είμαστε μια εταιρία με πολυετή πείρα στη διαχείριση λυμάτων και υδάτων  καθώς διενεργούμε εδώ και μια δεκαετία εργασίες τέτοιου είδους σε κάθε γωνιά της Αθήνας. Από την ίδρυση μας στόχος μας είναι να αντιμετωπίζουμε το καταναλωτικό κοινό με ειλικρίνεια, εχεμύθεια, επαγγελματισμό και συνέπεια ώστε να συνάπτουμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας.

Εκκενώσεις Βόθρων

Η εταιρία μας είναι η πλέον κατάλληλη για να αδειάσει το βόθρο σας αποτελεσματικά με τη βοήθεια αντλιών υψηλής αναρρόφησης.

Λάσπη Βενζινάδικων

Τα πρατήρια υγρών καυσίμων  εξαιτίας της δραστηριότητας τους παράγουν λυματολάσπη η οποία  δημιουργεί πρόβλημα.

Η Ηλιούπολη είναι περιοχή του Κεντρικού Τομέα της Αθήνας και βρίσκεται στις νοτιοδυτικές παρυφές του Υμηττού σε υψόμετρο 210 μέτρων. Αποτελεί Δήμο της Περιφέρειας Αττικής και μέρος του Πολεοδομικού Συγκροτήματος της Αθήνας.Έχει έκταση περίπου 12.700 στρέμματα, από τα οποία τα 5.700 είναι δάση και τα 7.000 είναι έκταση που καλύπτει ο οικισμός (πλατείες, δρόμοι, κατοικίες κ.λ.π.). Το μέσο υψόμετρο της περιοχής είναι 150μ. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 έχει 78.153 κατοίκους και είναι ο 28ος μεγαλύτερος πληθυσμιακά Δήμος της χώρας.Η περιοχή χαρακτηριζόταν έως και πρόσφατα από χαμηλές κατοικίες, καθώς η ύπαρξη του Αεροδρομίου του Ελληνικού σε σχετικά μικρή απόσταση απαγόρευε τη δόμηση πάνω από δύο ορόφους.

Εκκενώσεις Βόθρων Ηλιούπολη

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων.