Εκκενώσεις Βόθρων Θησείο

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Θησείο σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Το έμπειρο προσωπικό μας διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία για να πραγματοποιήσει εργασίες συλλογής λυμάτων με ιδιόκτητα βυτία σε ειδικούς χώρους. Η άρτια κατάρτιση α που διαθέτει η επιχείρηση μας  ,την καθιστά από τις πιο ειδικευμένες εταιρίες που αναλαμβάνουν τέτοιου είδους εργασίες .

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Θησείο

Η εταιρία alpha παρέχει υπηρεσίες ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΘΗΣΕΙΟ σε όλη την Αττική. Έχοντας για εφόδια την εμπειρία και την τεχνογνωσία έχουμε σημειώσει αλματώδη ανάπτυξη από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας για αυτό και το πελατολόγιο μας διευρύνεται διαρκώς με γρήγορους ρυθμούς. Η βάση της εταιρίας είναι οι άνθρωποι της οι οποίο με μεράκι και επαγγελματισμό φέρνουν εις πέρας κάθε αποστολή που θα τους ανατεθεί όσο απαιτητική και αν είναι καθώς είναι άρτια εκπαιδευμένοι πάνω στο αντικείμενο (εκκενώσεις βόθρων, διαχείριση λυμάτων) 

Εκκενώσεις Βόθρων

Η εταιρία  παρέχει υπηρεσίες εκκενώσεων βόθρων με τη βοήθεια αντλιών αναρρόφησης μεγάλης δύναμης.

Λάσπη Βενζινάδικων

Η επιχείρηση διαθέτει οχήματα σύγχρονα με τα οποία αντλούνται λάσπη από βενζινάδικα.

Το Θησείο είναι μια περιορισμένη μικρή συνοικία–περιοχή της Αθήνας που βρίσκεται βορειοδυτικά της Ακρόπολης, μεταξύ της συνοικίας του Αστεροσκοπείου (νότια), των Πετραλώνων (νοτιοδυτικά), του Κεραμεικού (δυτικά), του Ψυρρή (βόρεια), ενώ ανατολικά το Θησείο συνορεύει με το Μοναστηράκι και την Αρχαία Αγορά της Αθήνας. Έχει χαρακτηριστεί παραδοσιακός οικισμός. Στον ίδιο χώρο βρίσκεται κι ένα υπόλοιπο τμήμα της άλλοτε μικρής συνοικίας της Στοάς Αττάλου.Πήρε το όνομά του από τον παρακείμενο Ναό του Ηφαίστου.

Εκκενώσεις Βόθρων Θησείο

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων .