Εκκενώσεις Βόθρων Θρακομακεδόνες

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Θρακομακεδόνες σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Σε οποιαδήποτε περιοχή της Αττικής και αν βρίσκεστε, αναλαμβάνουμε με δικά μας βυτιοφόρα οχήματα τη συλλογή και μεταφορά αστικών ή οικιακών λυμάτων. Σε ειδικούς χώρους. Η μεταφορά λυμάτων πλούσια σε μικρόβια, βακτήρια, παθογόνος μικροοργανισμούς, τοξικές αλλά και ραδιενεργές ουσίες είναι η εργασία μας .

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Θρακομακεδόνες

Η εταιρία alpha παρέχει υπηρεσίες ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ σε όλη την Αττική. Η πολυετής παρουσία της εταιρίας μας στον τομέα των εκκενώσεων βόθρων μας επιτρέπει να εκφράσουμε τη δέσμευση μας για την παροχή υπηρεσιών διαχείρισης των λυμάτων με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Η επιστήμη και η τεχνολογία ακμάζουν συνεχώς και για εμάς είναι προτεραιότητα να παραμένουμε ενήμεροι για τις νέες τάσεις.

Εκκενώσεις Βόθρων

Η εταιρία μας αποτελεί την καλύτερη λύση στο άδειασμα βόθρου καθώς εξειδικεύεται στις εκκενώσεις εδώ και δέκα χρόνια .

Λάσπη Βενζινάδικων

Οι ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ είναι η καταλληλότερη εταιρία για πραγματοποιήσει εφαρμογές άντλησης λάσπης

Οι Θρακομακεδόνες είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Αχαρνών στο Βόρειο Τομέα (Ζώνη Β) του Αθηναϊκού Πεδίου, με 6.200 κατοίκους σύμφωνα με την απογραφή του 2011, η έκταση σε 3,55 τ.χμ. και η πυκνότητα 1.746 κάτοικοι ανά τ.χμ. Ο οικισμός ιδρύθηκε από συνεταιρισμό για τις οικιστικές ανάγκες Μακεδόνων και Θρακών και μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 1980 υπαγόταν στις Αχαρνές, στις οποίες επανήλθε με την εφαρμογή προγράμματος «Καλλικράτης» το 2010 με τελευταίο Δήμαρχο τον Θέμη Οικονόμου. Είναι μέρος του πολεοδομικού συγκροτήματος Αθηνών

Εκκενώσεις Βόθρων Θρακομακεδόνες

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.