Εκκενώσεις Βόθρων Ιλίσια

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Ιλίσια σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Έχοντας σαν σύμμαχο την πολυετή πείρα του προσωπικού μας ,πραγματοποιούμε εξειδικευμένες εργασίες μεταφοράς λυμάτων ,αστικών και οικιακών σε χώρους ειδικούς όπου και επεξεργάζονται. Οι εργασίες εκτελούνται με σύγχρονο εξοπλισμό τον οποίο πρόσφατα αναβαθμίσαμε, ώστε να είμαστε ακόμα πιο αποδοτικοί στη δουλειά μας. Πραγματοποιούμε καθαρή εργασία δίχως διαρροές στον περιβάλλοντα χώρο.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Ιλίσια

Η εταιρία alpha παρέχει υπηρεσίες Εκκενώσεις Βόθρων Ιλίσια σε όλη την Αττική. Βρισκόμαστε στο χώρο τις διαχείρισης των λυμάτων εδώ και δέκα χρόνια αντιμετωπίζοντας με υπευθυνότητα όλα τα πιθανά προβλήματα θέτοντας ως προτεραιότητα την ικανοποίηση του πελάτη, με την αποτελεσματικότητα των εφαρμογών μας. Το έμπειρο προσωπικό μας λειτουργεί με απόλυτο επαγγελματισμό και φέρνει εις πέρας κάθε αποστολή που θα του ανατεθεί. Είμαι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο με συνέπεια και ειλικρίνεια.

Εκκενώσεις Βόθρων

Η εταιρία μας αναλαμβάνει το άδειασμα του βόθρου σας με σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα τα οποία εξασφαλίζουν τη δυνατότητα να φτάσουμε ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία. Το όνομα των πελατών μας αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για εμάς. Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις αλλά και οικίες μας εμπιστεύονται για να επαναφέρουμε το αποχετευτικό τους δίκτυο στην αρχική του κατάσταση στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Λάσπη Βενζινάδικων

Οι Εκκενώσεις Βόθρων Ιλίσια  παρέχουν υπηρεσίες άντλησης και μεταφοράς λυματολάσπης.  Αναλαμβάνουμε να συλλέξουμε λύματα από βενζινάδικα και πλυντήρια αυτοκινήτων άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια. Οι εργασίες γίνονται με βυτιοφόρα οχήματα και αντλίες μεγάλης απορροφητικής δύναμης.

 

Τα Ιλίσια είναι συνοικία της Αθήνας που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του Δήμου Αθηναίων, ανάμεσα στους Αμπελοκήπους, το Γουδή, τον Δήμο Ζωγράφου, την Καισαριανή και το Παγκράτι.Τα όρια της περιοχής αποτελούν οι οδοί Παπαδιαμαντοπούλου, Λαοδικείας, Νυμφαίου και Βακχυλίδου. (Στο τμήμα αυτό της Αθήνας υπήρχε παλιότερα και η φτωχογειτονιά «Αβησσυνία», άσχετη με την ομώνυμη πλατεία στο Μοναστηράκι). Τα Ιλίσια είναι απ’ τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές της Αθήνας, γεμάτη με πολυόροφα κτίρια και στενούς κατά κύριο λόγο δρόμους. Διαθέτει όμως το πευκόφυτο άλσος Συγγρού και τις πράσινες πλατείες Μαδρίτης και Βραζιλίας.

Εκκενώσεις Βόθρων Ιλίσια

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.