Εκκενώσεις Βόθρων Ιπποκράτειος Πολιτεία

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Ιπποκράτειος Πολιτεία σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Διαθέτουμε ειδικά βυτιοφόρα οχήματα, κατάλληλα για συλλογή και μεταφορά λυμάτων σε χώρους ειδικούς για την επεξεργασία τους. Διαθέτουμε σύγχρονα βυτιοφόρα οχήματα τα οποία μεταφέρουν με μεγάλη ασφάλεια και ταχύτητα λύματα και απόβλητα.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Ιπποκράτειος Πολιτεία

Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία τα οποία εκτελούν εργασίες εκκενώσεων βόθρων και διαχείρισης λυμάτων με τη βοήθεια βυτιοφόρων οχημάτων τελευταίας τεχνολογίας. Γνωρίζουμε πως είναι σημαντικό να είμαστε δίπλα σας σε λίγα λεπτά αφότου μας καλέσετε. Για αυτό διαθέτουμε ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων με τον οποίο φτάνουμε στο χώρο σας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι  υπηρεσίες μας συνδυάζονται άψογα με τις χαμηλές τιμές που προσφέρουμε οι όποιες καλύπτουν απολύτως τις δίκες σας οικονομικές ανάγκες. Είμαι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο με συνέπεια και ειλικρίνεια.

Εκκενώσεις Βόθρων

Η εταιρία Εκκενώσεις Βόθρων Ιπποκράτειος Πολιτεία αναλαμβάνει πάσης φύσεως εργασία εκκένωσης βόθρων με σοβαρότητα και επαγγελματισμό εξυπηρετώντας κάθε χώρο. Τα σύγχρονα βυτιοφόρα οχήματα μας είναι εξοπλισμένα με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας υψηλής απορροφητικής ικανότητας, οι οποίες αντλούν μέσα σε λίγα λεπτά υγρά και στερεά απόβλητα. Μετά το τέλος των εργασιών ο  βόθρος σας  είναι καθαρός και έτοιμος για χρήση ξανά.

Λάσπη Βενζινάδικων

Οι τεχνικοί της εταιρίας μας παρέχουν αξιόπιστες υπηρεσίες άντλησης λάσπης από βενζινάδικα και πλυντήρια αυτοκινήτων με τη βοήθεια δυνατών αντλιών αναρρόφησης. Τα υπολείμματα που προκύπτουν από την επαγγελματική δραστηριότητα τέτοιων χώρων όταν συσσωρεύονται εγκυμονούν κίνδυνο πυρκαγιάς καθώς είναι ιδιαίτερα εύφλεκτα.

Οι Ιπποκράτειος Πολιτεία είναι περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Αφιδνών στη βόρεια έξοδο από το λεκανοπέδιο των Αθηνών πλησίον του Αγίου Στεφάνου. Ανήκει διοικητικά στον Δήμο Ωρωπού. Εντοπίζεται στους ανατολικούς πρόποδες της Πάρνηθας. Ο οικισμός παλαιότερα ονομαζόταν Κιούρκα, ονομασία που εξακολουθεί να χρησιμοποιείται. Μετονομάστηκε σε Αφίδνες το 1919. Οι Αφίδνες συνορεύουν με τον Άγιο Στέφανο, το Πολυδένδρι, το Καπανδρίτι, το Κρυονέρι και τη Μαλακάσα.

Εκκενώσεις Βόθρων Ιπποκράτειος Πολιτεία

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.