Εκκενώσεις Βόθρων Καβούρι

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Καβούρι σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Είμαστε ειδικοί στην συλλογή αποβλήτων τα οποία εγκυμονούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια είναι τα εξελιγμένα βυτιοφόρα μηχανήματα που διαθέτουμε ώστε να παρέχουμε άμεσα και οικονομικά τις υπηρεσίες  μας.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Καβούρι

 Έχοντας ως κύριο στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αναβαθμίζουμε το στόλο οχημάτων καθώς και των μηχανημάτων που χρησιμοποιούμε ώστε να σας προσφέρουμε μια ασύγκριτη εμπειρία  σε όλες τις εφαρμογές μας. Παράλληλα εξοπλίζουμε του τεχνικούς της εταιρείας με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας ώστε οι εργασίες που πραγματοποιούμε να γίνονται γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα. Παρέχουμε ολοκληρωμένα πακέτα σε θέματα διαχείρισης και επεξεργασίας αποβλήτων και υδάτων. Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με τη βοήθεια δυνατών αντλιών αναρρόφησης και σύγχρονων βυτιοφόρων οχημάτων. Είμαι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο με συνέπεια και ειλικρίνεια.

Εκκενώσεις Βόθρων

Τα σύγχρονα συνεργεία μας απαρτίζονται από ιδιόκτητα βυτιοφόρα οχήματα διαφόρων μεγεθών τα οποία διαθέτουν δυνατές αντλίες αναρρόφησης. Οι Εκκενώσεις Βόθρων Καβούρι αδειάζει το βόθρο σας, απομακρύνοντας υγρά λύματα ακόμα και στερεά μπάζα. Οφείλουμε να αναφέρουμε πως το κόστος των υπηρεσιών διαμορφώνεται σύμφωνα με τα κυβικά του βόθρου σας..

Λάσπη Βενζινάδικων

Υπολείμματα γυαλιστικών κεριών, λυματολάσπη και άλλου είδους υγρά απόβλητα πρέπει να διαχειρίζονται σύμφωνα με τους νόμους τους κράτους διασφαλίζοντας τη δημόσια υγεία αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος. Η εταιρία μας κατέχει ηγετικό ρόλο στον κάδο αυτό προσφέροντας εργασίες στο Καβούρι και τις γύρω περιοχές.

Το Καβούρι αποτελεί περιοχή της Βουλιαγμένης. Η περιοχή στην οποία απλώνεται ο οικισμός περιλαμβάνει μία μεγάλη και δαντελωτή παραλιακή ζώνη, στην οποία σχηματίζονται και οι χερσόνησοι του Καβουρίου και του Λαιμού. Αποτελεί μία από τις ακριβότερες περιοχές στην Ελλάδα.

Εκκενώσεις Βόθρων Καβούρι

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.