Εκκενώσεις Βόθρων Καλύβια

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Καλύβια σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Τα οικιακά και αστικά λύματα που προέρχονται κυρίες από τις ανθρώπινες δραστηριότητες περιέχουν υψηλό μικροβιακό φορτίο, επικίνδυνο για την υγεία σας. Παράλληλα τα βιομηχανικά λύματα περιέχουν τοξικές ουσίες αλλά και ραδιενεργές. Η επιχείρηση μας πραγματοποιεί μεταφορές λυμάτων και αποβλήτων με ιδιόκτητα βυτία αντιρρυπαντικής τεχνολογίας  εξυπηρετώντας κάθε είδους επιχείρηση αλλά και οικίες.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Καλύβια

Η εταιρία μας ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στις εφαρμογές διαχείρισης λυμάτων με μοναδικό σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Παρέχονται υπηρεσίες εκκένωσης βόθρων ,άντλησης, συλλογής και μεταφοράς λυμάτων.  Είμαστε μια από τις πρωτοπόρες επιχειρήσεις στον χώρο μιας και η εμπειρία που διαθέτουμε μας έχουν τοποθετήσει στην κορυφή των προτιμήσεων σας. Το καταρτισμένο προσωπικό μας εργάζεται με ευθύνη ειλικρίνεια και επαγγελματισμό έχοντας στη διάθεση του υπερσύγχρονο στόλο ιδιόκτητων βυτιοφόρων οχημάτων. Τέλος θα πρέπει να τονίσουμε πως η εταιρεία μας διατηρεί τις τιμές της σε σταθερά χαμηλά επίπεδα. Γίνεται λοιπόν εύκολα κατανοητός ο λόγος που το πελατολόγιο της διαρκώς διευρύνεται.

Εκκενώσεις Βόθρων

Η εταιρία μας διαθέτει την κατάλληλη πείρα και τεχνογνωσία ώστε να αδειάσει το βόθρο σας πραγματοποιώντας καθαρή εργασία. Λύματα και απόβλητα ,υγρά και στερεά ,θα αποτελούν παρελθόν μέσα σε λίγη ώρα και ο βόθρος θα είναι έτοιμος να χρησιμοποιηθεί ξανά.

Λάσπη Βενζινάδικων

Η έντονη δραστηριότητα των βενζινάδικων και των πλυντηρίων αυτοκινήτων έχει ως αποτέλεσμα της συσσώρευση λυματολάσπης. Αναλαμβάνουμε την ασφαλή απομάκρυνσή της με δικά μας βυτιοφόρα οχήματα σε όλη την Αθήνα.

Τα Καλύβια Θορικού είναι χωριό της Ανατολικής Αττικής σε απόσταση 33 χμ. νοτιοανατολικά των Αθηνών. Μέχρι το 1994 αποτελούσαν κοινότητα οπότε αναγνωρίστηκαν σε δήμο. Με την τελευταία διοικητική μεταρρύθμιση (Καλλικράτης) ανήκουν στον Δήμο Σαρωνικού. Τα Καλύβια Θορικού ανήκαν γεωγραφικά στη Λαυρεωτική.  Από τη γεωγραφική φυσιογνωμία της περιοχής πηγάζει και η ονομασία της, καθώς εκεί διέμεναν σε πρόχειρους καταυλισμούς οι εργάτες που διέρχονταν για να εργαστούν στα ορυχεία ή στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της πόλης.

Εκκενώσεις Βόθρων Καλύβα

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.