Εκκενώσεις Βόθρων Καμίνια

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Καμίνια σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Η εταιρία μας γνωρίζει άριστα πώς να διαχειριστεί κάθε θέμα που αφορά λύματα και απόβλητα όπως και την σοβαρότητα που απαιτείται για την μεταφορά τους. Αναλαμβάνουμε μεταφορές αστικών βιομηχανικών και οικιακών λυμάτων σε ειδικούς χώρους όπου και επεξεργάζονται. Η συλλογή τους πραγματοποιείται με τη βοήθεια ιδιόκτητων βυτιοφόρων οχημάτων αντιρρυπαντικής τεχνολογίας.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Καμίνια

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη μας πορεία σας προσφέρουμε προγράμματα διαχείρισης λυμάτων υψηλής ποιότητας. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το πελατολόγιο μας συνεχώς μεγαλώνει αφού μας εμπιστεύονται όλο και περισσότερες  επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες.  Η τεχνολογική πρόοδος και η εξέλιξη των επιστημών είναι κάτι που μας ωθεί στο να βελτιωνόμαστε διαρκώς. Ενημερωνόμαστε και εκπαιδευόμαστε πάνω σε καινοτόμες μεθόδους ενώ παράλληλα αναβαθμίζουμε τον εξοπλισμό μας για να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις. Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί 24 ώρες το 24ώρο  έτοιμο να επέμβει σε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει.

Εκκενώσεις Βόθρων

Η εταιρία μας παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες εκκενώσεων βόθρων από λύματα και απόβλητα με συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό το ποίο γνωρίζει άριστα τη δουλεία του. Είναι έτοιμο απομακρύνει υγρά και στερεά απόβλητα ,αποτρέποντας προβλήματα κακοσμίας και υπερχείλισης βοθρόνερων.

Λάσπη Βενζινάδικων

Τα πρατήρια υγρών καυσίμων και τα πλυντήρια αυτοκινήτων εξαιτίας της επαγγελματικής τους δημιουργούν λυματολάσπη. Οι Εκκενώσεις βόθρων Καμίνια αναλαμβάνουν  να καθαρίσουν το χώρο σας από τη λάσπη άμεσα και υπεύθυνα.

Τα Καμίνια αποτελούν μια από τις πιο γνωστές εργατικές και λαϊκές συνοικίες του Πειραιά, εκτείνονται στο πίσω μέρος (βόρεια) του καπνεργοστασίου Κεράνη, από την οδό Πειραιώς μέχρι την περιοχή του Ρετσίνα και δυτικά με την Παλαιά Κοκκινιά.α Καμίνια, μαζί με την περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, κατοικήθηκαν πριν από την Κλασική εποχή, όπως πιστοποιούν ανασκαφικά ευρήματα που ανήκουν στην Γεωμετρική περίοδο. Ειδικότερα, στα Καμίνια αποκαλύφθηκε αρχαία οδός με ανάλημμα, η οποία πλαισιώνεται από συστάδες τάφων σε ταφικούς περιβόλους, κτίσματα απροσδιόριστης χρήσης και κλιβάνους και πηγάδια με κεραμική.[1]

Εκκενώσεις Βόθρων Καμίνια

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.