Εκκενώσεις Βόθρων Καπανδρίτι

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Καπανδρίτι σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

 

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσία για να πραγματοποιήσει ασφαλείς και άοσμες μεταφορές λυμάτων αστικών ή οικιακών σε χώρους ειδικούς για την επεξεργασία τους.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Καπανδρίτι

Με συνέπεια και ειλικρίνεια απέναντι στο καταναλωτικό κοινό βρισκόμαστε σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσουμε ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Αναφερόμαστε τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους όπως πρατήρια υγρών καυσίμων, νοσοκομεία, εργοστάσια κλπ. Έχουμε στη διάθεση μας τον πιο εκσυγχρονισμένο στόλο βυτιοφόρων οχημάτων. Αναλαμβάνουμε εκκενώσεις βόθρων, μεταφορά λυμάτων, άντληση υδάτων, άντληση λυμάτων εργοστασίων και πλοίων και απομάκρυνση λάσπης σε πρατήρια υγρών καυσίμων. Επαναφέρουμε το δίκτυο σας σε ομαλή λειτουργία με απόλυτο επαγγελματισμό.  

Εκκενώσεις Βόθρων

Κάθε βόθρος ανάλογα με την κατασκευή του και την ιδιομορφία του  απαιτεί ανάλογο τρόπο εκκένωσης. Διαθέτουμε μια σειρά από  σύγχρονα βυτιοφόρα οχήματα διαφορετικών μεγεθών που καλύπτουν όλους του βόθρους. Αναλαμβάνουμε την πλήρη απομάκρυνση αποβλήτων ,καθαρίζοντας με συνέπεια και αποτελεσματικότητα το βόθρο σας. Η κοστολόγηση των υπηρεσιών μας διαμορφώνεται ανάλογα με τα κυβικά του βόθρου σας.

Λάσπη Βενζινάδικων

Δίνουμε οριστικές λύσεις στη συσσωρευμένη λάσπη σε βενζινάδικα και πλυντήρια αυτοκινήτων. Αντλούμε τα απόβλητα με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας  μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι επιχειρηματίες αυτού του χώρου μας εμπιστεύονται με κλειστά μάτια αφού εργαζόμαστε με μοναδικό γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση τους.

Το Καπανδρίτι είναι κωμόπολη της Βορειανατολικής Αττικής. Είναι χτισμένο σε υψόμετρο 340 μέτρων στις ανατολικές απολήξεις της Πάρνηθας. Συνορεύει με το Πολυδένδρι, τον Βαρνάβα, τις Αφίδνες, τον Άγιο Στέφανο, τον Μαραθώνα και τον Κάλαμο. Ανήκει διοικητικά στον Δήμο Ωρωπού. Ο πληθυσμός του Καπανδριτίου είναι 3.359 κάτοικοι, σύμφωνα με την απογραφή του 2011

Εκκενώσεις Βόθρων Καπανδρίτι

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.