Εκκενώσεις Βόθρων Καστέλα

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Καστέλα σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Οι άνθρωποι της εταιρίας μας είναι ειδικοί στην συλλογή βιομηχανικών αλλά και αστικών αποβλήτων. Τα συσσωρευμένα λύματα εγκυμονούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία καθώς περιέχουν τοξικές ή ακόμα και ραδιενεργές ουσίες. Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια είναι τα εξελιγμένα βυτιοφόρα μηχανήματα που διαθέτουμε ώστε να παρέχουμε άμεσα και οικονομικά τις υπηρεσίες μας.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Καστέλα

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο ώστε να φέρνει εις πέρας με επιτυχία κάθε αποστολή που θα τους ανατεθεί. Είναι άριστοι γνώστες της δουλειάς τους ενώ χρησιμοποιούν υπερσύγχρονο εξοπλισμό κάνοντας την εργασία τους αποδοτικότερη. Στα πλαίσια της προσπάθειας μας να διατηρηθούμε στην κορυφή εργαζόμαστε με συνέπεια υπευθυνότητα και στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας βρίσκονται σε κάθε γωνία της Αθήνας. Είναι εφοδιασμένα με σύγχρονα μηχανήματα και έρχονται στον χώρο σας με ένα τηλεφώνημα σας μέσα σε λίγα λεπτά.

Εκκενώσεις Βόθρων

Πραγματοποιούμε εργασίες εκκένωσης βόθρων σε όλη την Αθήνα. Σε όποια σημείο και αν είναι ο βόθρος σας τα συνεργεία της εταιρίας μας έχουν  τον κατάλληλο εξοπλισμό για να κάνουν τη δουλεία τους. Παρέχουμε αξιόπιστα αποτελέσματα  και σας αφήνουμε απόλυτα ικανοποιημένους.

Λάσπη Βενζινάδικων

Υπολείμματα γυαλιστικών κεριών, λυματολάσπη και άλλου είδους υγρά απόβλητα πρέπει να διαχειρίζονται σύμφωνα με τους νόμους τους κράτους. Διασφαλίζουμε έτσι τη δημόσια υγεία αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος. Η εταιρία μας κατέχει ηγετικό ρόλο στον κλάδο αυτό προσφέροντας εργασίες στην Καστέλα  και τις γύρω περιοχές.

Η Καστέλλα αποτελεί συνοικία του Πειραιά που περιλαμβάνει σήμερα το Μικρολίμανο καθώς και τον ομώνυμο λόφο, που κατά την αρχαιότητα λεγόταν Μουνιχίαή λόφος Μουνιχίας. Στη συνοικία αυτή υπήρχαν παλαιότερα υπέροχες επαύλεις μερικές εκ των οποίων διασώζονται μέχρι τις ημέρες μας. Ο Λόφος Καστέλλας έχει υψόμετρο περίπου 90 μέτρων. Από το 1925 προς διόρθωση των ονομάτων διαφόρων περιοχών και σημείων του Πειραιά ονομάσθηκε λόφος Μουνιχίας. Περιλαμβανόμενος εντός των τειχών της πόλης, έμεινε περισσότερο γνωστός με το όνομα Προφήτης Ηλίας από τον ομώνυμο Ναό που βρίσκεται στη κορυφή του.

Εκκενώσεις Βόθρων Αθήνα

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.