Εκκενώσεις Βόθρων Κερατσίνι

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Κερατσίνι σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Τα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας βυτιοφόρα οχήματα που έχουμε στο στόλο μας μεταφέρουν με απόλυτη ασφάλεια λύματα σε χώρους όπου επεξεργάζονται. Οι εργασίες συλλογής πραγματοποιούνται με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας που έχουν άψιλη απορροφητική δύναμη. Μειώνουν το χρόνο εργασίας σημαντικά ενώ ταυτόχρονα εκτοξεύεται η ποιότητα στα ύψη. Επιπλέον κατά τη διάρκεια της δουλειάς μας δεν προκαλούνται διαρροές και δυσάρεστες οσμές.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Κερατσίνι

Ειδικευόμαστε στις εκκενώσεις βόθρων και την άντληση, συλλογή και μεταφορά λυμάτων και υδάτων. Θεωρούμε πως πρέπει να συμβαδίζουμε με την ραγδαία πρόοδο στον τομέα της επιστήμης και της βιομηχανίας του χώρου μας. Για αυτό το λόγο φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για όλες τις τεχνολογικές καινοτομίες και να εκπαιδεύουμε το ανθρώπινο δυναμικό μας.  Παράλληλα αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων μας με αποτέλεσμα να αυξάνεται κατακόρυφα η απόδοση και η ποιότητα των εργασιών μας.

Εκκενώσεις Βόθρων

Εδώ και μια 70 χρόνια, δρστηριοποιούμαστε στο χώρο της διαχείρησης λυμάτων. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και με απόλυτο επαγγελματισμό την εκκένωση του βόθρου σας χρησιμοποιώντας αντλίες τελευταίας τεχνολογίας που απορροφάνε ακόμα και στερεά κατάλοιπα, μπάζα κλπ.

Λάσπη Βενζινάδικων

Με άρτιο επαγγελματικό εξοπλισμό παρέχουμε υπηρεσίες άντλησης λάσπης και άλλων καταλοίπων σε βενζινάδικα και πλυντήρια αυτοκινήτων. Ο καθαρισμός από λύματα σε τέτοιους χώρους πρέπει να πραγματοποιείται από έμπειρους τεχνικούς προκειμένου να γίνεται σωστά και με τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Το Κερατσίνι είναι πολυπληθές προάστιο του Πειραιά. Η απόσταση από το κέντρο της Αθήνας είναι περίπου 11 χλμ. Παλαιότερα, η περιοχή ήταν αγρότοπος αλλά αστικοποιήθηκε έντονα, κυρίως μετά το 1950. Αποτελείται από μεγάλες συνοικίες όπως η Ευγένεια, η Αμφιάλη, τα Ταμπούρια, η Χαραυγή κ.α. . H κεντρική πλατεία Ευγενείας κοσμείται από το άγαλμα της Μικρασιάτισσας μάνας που ανεγέρθηκε σε ανάμνηση των προσφύγων της Μικρασιατικής Καταστροφής. Η λεωφόρος Παύλου Φύσσα είναι το εμπορικό τμήμα της πόλης με πολλά καταστήματα.

Εκκενώσεις Βόθρων Κερατσίνι

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.