Εκκενώσεις Βόθρων Κολωνάκι

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Κολωνάκι σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Αστικά και οικιακά λύματα μεταφέρονται από εμάς με ιδιαίτερη προσοχή για απόρριψη σε χώρους όπου και επεξεργάζονται χωρίς να ρυπαίνεται το περιβάλλον.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Κολωνάκι

Η πολυετής παρουσία της εταιρίας μας στον τομέα των εκκενώσεων βόθρων μας επιτρέπει να εκφράσουμε τη δέσμευση μας απέναντι σας.  Δεσμευόμαστε για την παροχή υπηρεσιών διαχείρισης των λυμάτων με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Η επιστήμη και η τεχνολογία ακμάζουν συνεχώς και είναι προτεραιότητα να παραμένουμε ενήμεροι για τις νέες τάσεις. Στόχος μας είναι το καταναλωτικό κοινό να είναι ικανοποιημένο και να είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα που θα προκύψει. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας έρχεται στο χώρο σας και με τη βοήθεια υπερσύγχρονων βυτιοφόρων οχημάτων κάθε είδους εργασία.

Εκκενώσεις Βόθρων

Η εταιρία μας αποτελεί την καλύτερη λύση στο άδειασμα βόθρου καθώς εξειδικεύεται στις εκκενώσεις πραγματοποιώντας εργασίες υψηλής ποιότητας. Για να μη βρεθείτε αντιμέτωποι με υπερχείλιση λυμάτων και έντονη κακοσμία, καλέστε μας και θα επέμβουμε να αδειάσουμε το βόθρο σας. Οφείλουμε να αναφέρουμε πως η κοστολόγηση των υπηρεσιών μας διαμορφώνεται ανάλογα με τα κυβικά του βόθρου.

Λάσπη Βενζινάδικων

Η εταιρία μας αναλαμβάνει να αντλήσει και να απομακρύνει λάσπη και κατάλοιπα προϊόντων καυσίμων από βενζινάδικα ή πλυντήρια αυτοκινήτων. Έτσι εξυγιαίνεται ο χώρος σας και επαναφέρεται στην αρχική του κατάσταση.

Το Κολωνάκι είναι συνοικία στο κέντρο της Αθήνας. Εκτείνεται από τη λεωφόρο Πανεπιστημίου ανατολικά μέχρι το Μέγαρο Μουσικής. Το Κολωνάκι ονομάστηκε έτσι λόγω ενός παλιού μαρμάρινου στύλου ύψους 2 μέτρων που βρέθηκε στην περιοχή και αναστηλώθηκε στην δεξιά σκάλα της Δεξαμενής. Οι Αθηναίοι του Μεσαίωνα, προς αποτροπή επιδημιών συνήθιζαν να κάνουν λιτανείες και ιεροτελεστίες με θυσίες νεαρών ζώων. Στα σημεία που κατέληγαν αυτές οι λιτανείες ολοκλήρωναν την ιεροτελεστία και έστηναν το «κολωνάκι». Έχουν βρεθεί πολλά σημεία στην Αθήνα που είχαν στηθεί τέτοια κολωνάκια.

Εκκενώσεις Βόθρων Κολωνάκι

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.