Εκκενώσεις Βόθρων Κουκάκι

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Κουκάκι σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν να συλλέξουν και να μεταφέρουν λύματα, αστικά οικιακά ή βιομηχανικά. Είναι μια εργασία που πρέπει να γίνεται γίνεται  από έμπειρους τεχνικούς ώστε να μην προκύψουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Μετά τη συλλογή στα βυτιοφόρα οχήματα, μεταφέρονται σε χώρος εγκεκριμένους όπου και επεξεργάζονται βιολογικά.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Κουκάκι

Η εταιρία μας αναλαμβάνει εξειδικευμένες εργασίες στο χώρο της διαχείρισης λυμάτων και τις εκκενώσεις βόθρων. Εργαζόμαστε με συνέπεια υπευθυνότητα και στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Τα συνεργεία που διαθέτουμε εργάζονται με γνώμονα την ικανοποίηση του πελάτη που θα μας προτιμήσει ξανά στο μέλλον.Επίσης  ανά τακτά χρονικά διαστήματα η εταιρία μας  για να σας ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε παρέχει προσφορές οι όποιες μας θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους. Παραμένουμε στην διάθεση σας 24 ώρες το 24 όρο  365 μέρες τον χρόνο. Καλέστε μας όποτε μας χρειαστείτε και εμείς θα είμαστε εκεί άμεσα να λύσουμε κάθε πρόβλημα σας.

Εκκενώσεις Βόθρων

Η εταιρία μας αποτελεί εγγύηση στις εφαρμογές εκκένωσης βόθρων κάθε μεγέθους.  Με σύγχρονες αντλίες που αποροφουν απόβλητα και μπάζα καταφέρνουμε να τον εκκενώνουμε αφήνοντας τον καθαρό και έτοιμο για χρήση ξανά.

Λάσπη Βενζινάδικων

Η εταιρία μας παρέχει υπηρεσίες άντλησης και μεταφοράς λυματολάσπης από πρατήρια υγρών καυσίμων και πλυντήρια αυτοκινήτων. Άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια, εξυπηρετούμε χρησιμοποιώντας βυτιοφόρα οχήματα και αντλίες μεγάλης απορροφητικής δύναμης.

Η συνοικία του Κουκάκι  βρίσκεται στην νοτιοανατολική πλευρά του λόφου Φιλοπάππου στην Αθήνα. Συνορεύει με τις περιοχές των Πετραλώνων, της Καλλιθέας, του Νέου Κόσμου, της Ακρόπολης και Μακρυγιάννη. Είναι πυκνοδομημένη περιοχή, κορεσμένη ήδη από τις δεκαετίες του 1960 και 1970. Παραμένει όμως αρκετά ακριβή συνοικία, καθώς βρίσκεται κάτω από την Ακρόπολη και το Λόφο του Φιλοπάππου. Είναι επίσης ζωντανή περιοχή με πολλές ευκαιρίες για ψώνια και διασκέδαση. 

Εκκενώσεις Βόθρων Κουκάκι

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.