Εκκενώσεις Βόθρων Κυψέλη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Κυψέλη σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Προσφέρουμε υπηρεσίες μεταφοράς λυμάτων οικιακών ή αστικών με δικά μας βυτία που έχουν αντιρρυπαντική τεχνολογία. Γνωρίζουμε την ευθύνη που έχει η εργασία μας.Τα λύματα περιέχουν μεγάλες ποσότητες τοξικών και ραδιενεργών ουσιών, παθογόνους μικροοργανισμούς και βακτήρια που απειλούν άμεσα την υγεία του.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Κυψέλη

Η εταιρία alpha παρέχει υπηρεσίες εκκενώσεις βόθρων αθήνα σε όλη την Αττική. Εδώ και 70 χρόνια ,παρέχουμε ολοκληρωμένα πακέτα σε θέματα διαχείρισης και επεξεργασίας αποβλήτων και υδάτων στοχεύοντας στην ικανοποίησης του πελάτη. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας μέχρι και σήμερα έχουμε σημειώσει αλματώδη ανάπτυξη. Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με τη βοήθεια δυνατών αντλιών αναρρόφησης και σύγχρονων βυτιοφόρων οχημάτων. Είμαι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο με συνέπεια και ειλικρίνεια.

Εκκενώσεις Βόθρων

Οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό προκύψει με το βόθρο σας είμαστε σε ετοιμότητα να επέμβουμε άμεσα. Η εταιρία μας εξειδικεύεται σε θέματα που αφορούν τους βόθρους φροντίζοντας να επαναφέρει τη λειτουργικότητα τους μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εξυπηρετούμε την περιοχή της Κυψέλης αλλά και την υπόλοιπη Αθήνα.

Λάσπη Βενζινάδικων

Τα απόβλητα που προκύπτουν από τα βενζινάδικα πρέπει να διαχειρίζονται σύμφωνα με τους κανόνες του κράτους. Η εταιρία μας είναι σε θέση απομακρύνει τα κατάλοιπα της δραστηριότητας τους μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Χρησιμοποιούνται αντλίες τελευταίας τεχνολογίας οι οποίες έχουν μεγάλη απορροφητική ισχύ.

Η Κυψέλη είναι περιοχή της Αθήνας στην 6η δημοτική κοινότητα του Δήμου Αθηναίων, με πληθυσμό περίπου 65.000 κατοίκων. Βρίσκεται 1,5 χιλιόμετρα βόρεια από την Πλατεία Ομονοίας, ανατολικά της οδού Πατησίων και βόρεια του Πεδίου του Άρεως. Κέντρο της είναι η Πλατεία Κυψέλης, η οποία επισήμως φέρει την ονομασία «Πλατεία Κανάρη», προς τιμήν του Κωνσταντίνου Κανάρη. Κατοικούσε επί σειρά ετών στην περιοχή όπου υπάρχει αναμνηστική πλακέτα προς τιμήν του.

Εκκενώσεις Βόθρων Κυψέλη

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.