Εκκενώσεις Βόθρων Λαγονήσι

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Λαγονήσι σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Τα οικιακά και αστικά λύματα αποτελούν εστία μόλυνσης καθώς περιέχουν υψηλό μικροβιακό φορτίο όποτε και πρέπει να απομακρύνονται. Η εταιρία μας παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς λυμάτων με ιδιόκτητα φορτία σε χώρους όπου επεξεργάζονται.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Λαγονήσι

Η επιτυχημένη πορεία μας στο χώρο των εκκενώσεων βόθρων  μας καθιστά μιας από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες στον κλάδο αυτό. Έχουμε σημειώσει αλματώδη ανάπτυξη από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας καθώς πορευόμαστε με πυξίδα την ευθύνη και την αποτελεσματικότητα. Για αυτό άλλωστε το πελατολόγιο μας διευρύνεται διαρκώς εξυπηρετώντας όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Αναλαμβάνουμε υπηρεσίες διαχείρισης λυμάτων και εκκενώσεις βόθρων. Επιπλέον διαθέτουμε ιδιόκτητα βυτιοφόρα οχήματα και ισχυρές αντλίες αναρρόφησης που καθιστούν τις εργασίες μας αποδοτικότερες.

Εκκενώσεις Βόθρων

Αναλαμβάνουμε εκκένωση, άδειασμα και καθαρισμό βόθρων σε όλη την Αθήνα. Έχουμε στη διάθεση μας εξοπλισμό κατάλληλο για τέτοιου είδους εργασίες που μας επιτρέπει να δουλεύουμε γρήγορα και αποτελεσματικά.

Λάσπη Βενζινάδικων

Τα πρατήρια υγρών καυσίμων και τα πλυντήρια αυτοκινήτων λόγω της έντονης δραστηριότητα τους παράγουν λάσπης η οποία συσσωρεύεται. Τα σύγχρονα βυτία μας έρχονται και αντλούν κατάλοιπα και λύματα με ταχύτητα και επαγγελματισμό.

Το Λαγονήσι είναι παραθαλάσσια περιοχή της Αττικής. Ανήκει διοικητικά στη δημοτική κοινότητα Καλυβίων Θορικού, νότια της πόλης των Καλυβίων Θορικού.  Αποτελούσε τον αρχαίο δήμο Θοριέων. Βρίσκεται περίπου 30 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Αθήνας και 35 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Σουνίου. Στο Λαγονήσι υπάρχει η ομώνυμη χερσόνησος, σε έκταση της οποίας υπάρχει μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Στην ευρύτερη περιοχή του Λαγονησίου υπάρχουν ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, οργανωμένες και ελεύθερες παραλίες κ.α..  Βασικός κόμβος της περιοχής είναι η Λεωφόρος Καλυβίων, όπου είναι και ο βασικός δρόμος της περιοχής και συνδέει την παραλία με τα Καλύβια.

Εκκενώσεις Βόθρων Λαγονήσι

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.