Εκκενώσεις Βόθρων Λεγρενά

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Λεγρενά σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Αποτελούμε την πλέον εξειδικευμένη εταιρία στην ασφαλή μεταφορά αστικών και οικιακών λυμάτων. Οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουμε με ιδιόκτητο στόλο βυτιοφόρων την μεταφορά τους σε κατάλληλους χώρους επεξεργασίας τους.

 

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Λεγρενά

Οι υπηρεσίες μας λαμβάνουν χώρα σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους  στοχεύοντας στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Στο πλαίσιο των εργασιών μας , η εταιρία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων και άντληση/μεταφορά λυμάτων και υδάτων  άμεσα και αποτελεσματικά.  Η τεχνολογική ανάπτυξη συμβάλει στη διεύρυνση του επιστημονικού πεδίου του χώρου μας. Ετσι και  εμείς φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για καινοτόμες τεχνικές και επενδύουμε στην αναβάθμιση του εξοπλισμού μας. Επίσης γνωρίζουμε ποσό σημαντικό είναι για εσάς να σας παρέχουμε γρήγορη εξυπηρέτηση. Για αυτό τον λόγο έχουμε δημιουργήσει ένα υπερσύγχρονο στόλο από οχήματα τα όποια μας βοηθούν να είμαστε κοντά σας μέσα σε λίγα λεπτά.

Εκκενώσεις Βόθρων

Με σεβασμό στο περιβάλλον και απόλυτο επαγγελματισμό οι Εκκενώσεις Βόθρων Λεγρενά πραγματοποιούν εκκενώσεις βόθρων με σύγχρονο εξοπλισμό. Εξυπηρετούμε οικιακούς επαγγελματικούς αλλά και δημόσιους χώρους που διαθέτουν βόθρο. Αναλαμβάνουμε το άδειασμα του βόθρου από υγρά και στερεά απόβλητα δίχως να προκαλούνται υλικές φθορές ή τυχόν διαρροές.

Λάσπη Βενζινάδικων

Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει υπεύθυνα την άντληση και απομάκρυνση λάσπης σε βενζινάδικα και πλυντήρια αυτοκινήτων καθιστώντας το χώρο λειτουργικό ξανά. Οι εργασίες άντλησης πραγματοποιούνται με τη βοήθεια αντλιών υψηλής απορροφητικής ικανότητας, που απομακρύνουν την λυματολάσπη γρήγορα. 

Τα Λεγρενά (ή Λεγραινά) είναι παραθαλάσσιος οικισμός της Ανατολικής Αττικής που είναι χτισμένος στις ακτές του Σαρωνικού, μπροστά από την ομώνυμη παραλία. Βρίσκεται 64 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Αθήνας, πολύ κοντά στο ακρωτήριο Σούνιο. Διοικητικά ανήκει στον δήμο Λαυρεωτικής. Μέχρι το 1952 ανήκε στον δήμο Κερατέας οπότε αποσπάστηκε και εντάχθηκε στον δήμο Λαυρεωτικής.

Εκκενώσεις Βόθρων Λεγρενά

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.