Εκκενώσεις Βόθρων Λυκόβρυση

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Λυκόβρυση σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Αναλαμβάνουμε εγγυημένα και αποτελεσματικά μεταφορά οικιακών και αστικών λυμάτων που αποτελούν εστίες μόλυνσης. Εμπιστευθεί το πεπειραμένο προσωπικό μας καθώς διαθέτουν άριστη γνώση του αντικειμένου και εργάζονται με ευθύνη και υπευθυνότητα για τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Λυκόβρυση

Πραγματοποιούμε αποτελεσματικές εκκενώσεις βόθρων, αντλήσεις ή μεταφορές λυμάτων. Έχοντας για εφόδιο την τεχνογνωσία έχουμε σημειώσει αλματώδη ανάπτυξη από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας για αυτό και το πελατολόγιο μας διευρύνεται διαρκώς. Η βάση της εταιρίας είναι οι άνθρωποι της που με μεράκι φέρνουν εις πέρας κάθε αποστολή που θα τους ανατεθεί όσο απαιτητική και αν είναι. Στη βέλτιστη εξυπηρέτηση συμβάλλουν και τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτουμε τα οποία βρίσκονται δίπλα σας σε λίγα λεπτά.

Εκκενώσεις Βόθρων

Η εταιρία μας παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες εκκένωσης βόθρων. Το  προσωπικό της επιχείρησης μας αναλαμβάνει να αδειάσει το βόθρο σας με αντλίες υψηλής απορροφητικής ικανότητας που αντλούν ακόμα και τα στερεά απόβλητα. Διαθέτουμε βυτιοφόρα διαφόρων κυβικών ώστε να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε κάθε βόθρο.

Λάσπη Βενζινάδικων

Τα βενζινάδικα και τα πλυντήρια αυτοκινήτων απαιτούν ιδιαίτερο χειρισμό στην απομάκρυνση λάσπης και καταλοίπων. Η εταιρία μας είναι στη διάθεση σας ώστε να αντλήσει ακαθαρσίες και λάσπες.

Η Λυκόβρυση είναι η μία από τις δύο δημοτικές ενότητες του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης. Προηγουμένως ανεξάρτητος δήμος, συνενώθηκε με αυτόν της Πεύκης κατ’εφαρμογή του σχεδίου Καλλικράτης. Βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του πολεοδομικού συγκροτήματος των Αθηνών, στην Αττική. Τοποθετείται στα περίχωρα της Κηφισιάς, στις ανατολικές όχθες του Κηφισού ποταμού και καθίσταται προσβάσιμη από την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας.

Εκκενώσεις Βόθρων Λυκόβρυση

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.