Εκκενώσεις Βόθρων Μαγούλα

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Μαγούλα σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Η συσσώρευση λυμάτων αποτελεί εστία συσσώρευσης υψηλού μικροβιακού φορτίου, επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Η εταιρία μας είναι σε θέση να μεταφέρει λύματα σε ειδικούς χώρους συγκέντρωσης τους ώστε να επεξεργάζονται βιολογικά.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Μαγούλα

Έχοντας σαν γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας έχουμε καταφέρει να σημειώσουμε αλματώδη ανάπτυξη.  Τα στελέχη της εταιρίας μας, με την πολυετή πείρα που διαθέτουν είναι σε θέση να σας προσφέρουν εργασίες υψηλών προδιαγραφών στη διαχείριση λυμάτων. Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια αποτελούν τα σύγχρονα βυτία ώστε να εξασφαλίζουμε άριστη εργασία.

Εκκενώσεις Βόθρων

Πραγματοποιούμε εργασίες εκκένωσης βόθρων στη Μαγούλα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της  Αθήνας. Σε όποια σημείο και αν είναι ο βόθρος σας διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να κάνουμε τη δουλεία μας. Η απομάκρυνση των λυμάτων αποτελεί σοβαρή υπόθεση καθώς η συγκέντρωση τους ενδέχεται να οδηγήσει σε υπερχείλιση του βόθρου προκαλώντας κακοσμία. Για αυτό απαιτεί δεξιοτεχνία και άριστη γνώση του αντικειμένου για να γίνει σωστή εργασία.

Λάσπη Βενζινάδικων

Ο σύγχρονος εξοπλισμός που παρέχεται στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας, καθιστά δυνατή την άντληση λάσπης και άλλων καταλοίπων. Εξυπηρετούμε πρατήρια υγρών καυσίμων και πλυντήρια αυτοκινήτων. Τα λύματα αυτά περιέχουν ουσίες επικίνδυνες για την εκδήλωση πυρκαγιάς και κρίνεται επιτακτικός ο καθαρισμός του χώρου.

Η Μαγούλα είναι πόλη της Δυτικής Αττικής. Διοικητικά ανήκει στον Δήμο Ελευσίνας. Βρίσκεται 1,5 χιλιόμετρο ανατολικά από την Μάνδρα. Η περιοχή αρχικά ήταν κτισμένη στους πρόποδες του λόφου του προφήτη Ηλία, σήμερα έχει επεκταθεί νότια. Σύμφωνα με τον τοπικό Λαογράφο Βαγγέλη Λιάπη οι πρώτοι κάτοικοι της Μαγούλας ήταν Κουντουριώτες του Παλαιοχωρίου, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους ήταν βοσκοί και ρητινοσυλλέκτες. Βοσκούσαν τα πρόβατά τους στα βοσκοτόπια στης σημερινής πόλης στην οποία και εγκαταστάθηκαν μετέπειτα.

Εκκενώσεις Βόθρων Μαγούλα

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.