Εκκενώσεις Βόθρων Μαρούσι

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Μαρούσι σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Το  προσωπικό της εταιρίας μας διαθέτει την τεχνογνωσία για να πραγματοποιήσει μεταφορές λυμάτων με ασφάλεια. Σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας και αν βρίσκεστε ,αναλαμβάνουμε τη μεταφορά αστικών οικιακών και βιομηχανικών λυμάτων. Οφείλουμε να τονίσουμε πως η απομάκρυνση τους σε χώρους όπου επεξεργάζονται είναι απαραίτητη καθώς αποτελούν εστία συγκέντρωσης μικροβίων.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Μαρούσι

Έχοντας σαν γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, καλύπτουμε  τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους. Τα στελέχη της εταιρίας μας, με την πολυετή πείρα και την εξειδίκευση που διαθέτουν είναι σε θέση να σας προσφέρουν εργασίες υψηλών προδιαγραφών. Η εταιρεία μας συνεχίζει να αναβαθμίζει τα μέσα και τις τεχνικές που χρησιμοποιεί ώστε να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.  Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια αποτελούν τα σύγχρονα βυτία και οι ισχυρές αντλίες αναρρόφησης που εξασφαλίζουν άριστη εργασία.

Εκκενώσεις Βόθρων

Το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό μας αναλαμβάνει να αδειάσει τον βόθρο σας αποτελεσματικά και οικονομικά. Η διαδικασία εκκένωσης διενεργείτε με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό. Περιλαμβάνει αντλίες υψηλής απορρόφησης που απομακρύνουν υγρά και στερεά λύματα και απόβλητα. Κρίνεται αναγκαίο να αδειάζει ο βόθρος τακτικά ώστε να αποφεύγεται η υπερχείλιση του και η ανάδυση δυσάρεστων οσμών.

Λάσπη Βενζινάδικων

Τα πρατήρια καυσίμων αλλά και τα πλυντήρια αυτοκινήτων λόγω της δραστηριότητας τους δημιουργούν λάσπη.  Τα κατάλοιπα πρέπει να απομακρύνονται καθώς υπάρχει κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς όταν η συσσώρευση είναι μεγάλη. Είμαστε η καταλληλότερη εταιρία για αυτού του είδους τις ενέργειες. Διαθέτουμε πολυετή πείρα και τεχνική κατάρτιση για να ανταπεξέλθουμε ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Το Μαρούσι είναι η έδρα του Δήμου Αμαρουσίου και τοποθετείται στην καρδιά του Βορείου Τομέως. Καταλαμβάνει έκταση 13 τ.χλμ. και ο πληθυσμός του ανέρχεται σε 72.333 κατοίκους. Με ιστορική έδρα το αρχαίο Άθμονον που είχε ιδρύσει ο βασιλιάς Κέκροπας για να προστατέψει την Αθήνα από τις επιδρομές των βαρβάρων. Το Αμαρούσιο φημίζεται για την έφεση των κατοίκων του στις κεραμικές τέχνες και τη λατρεία της Αρτέμιδος.

Εκκενώσεις Βόθρων Μαρούσι

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.